1. toukokuuta 2017

Ruusuvetiset vappukynnet

Vapun vapaat vetelevät viimeisiään... Olen viettänyt tätä työläisten juhlaa kotona rennosti saunavieraiden kera sekä aattona ystävän luona kyläillen. Tänään Vappupäivänä olisi vielä suunnitteilla simanhakureissua ja töihin menoa - että kaikenlaista. :)


Ehdin jo luulla että ei nyt mitään kummoisia vappukynsiä taida syntyä, mutta sitten inspiraation liekki syttyi kuitenkin kun kynsillä oli jo yksistään lakattuna ILNP:n uudehko Rosewater lakka. Laittelin siihen päälle mustat kukkaleimaukset MoYou Pro xl 11 laatasta, jotka värittelin OPI:n Color Paints ja Color Tints lakoilla. Aloitin värittelyn Color Tintseillä, joista ainostaan keltaisesta tuntui jäävän näkyvää väriä leimakuvioon (kuten kuvista huomannee), mutta pinkin ja sinisen sävyt näyttäytyivät kunnolla vasta pigmenttisemmilla Color Paints lakoilla lakattaessa.


Vappukynsistäni tuli mielestäni ihan kivat. Holopohjan myötä kynnet tietysti kaipailevat loistaakseen auringonpaistetta, jota tänään on onneksi jopa tarjolla. Ja Rosewater on ihana, tykkään kun tuo lakan pohjaväri shiftailee pinkkiin ja luo nimen kanssa hyvinkin mielikuvan ruusuvedestä.

Kivaa Vappupäivää kaikille!

4 kommenttia:

Marppa kirjoitti...

Kauniit! Vesivärilakat näyttää hyvältä holon päällä. Mulla ei vaan ole yhtään. :/ Pitäisi varmaan hankkia. Holoja kyllä löytyy. 😊

Hyvää vappua!

eekku kirjoitti...

Kauniit

E-S kirjoitti...

Marppa: Kyllä jos tämän tyylisistä kynsistä pitää niin vesivärilakkoja kannattaa ehdottomasti hankkia, niillä saa ihania hemppis-lakkauksia valkoisen päälle käytettynä. Kiitos paljon!

eekku: Kiitos! :)

Nena Sofia kirjoitti...

Aijai miten komeat! ♥♥ Pitäisikin kaivaa omat vesivärilakat esille taas, johan ne on saaneetkin kaapissa istua :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...