8. kesäkuuta 2014

Telttailukynnet: Laugh Myself Lily ranskis

Viikonloppuni on mennyt loistavasti synttärikahveilla käväisten sekä telttaillen. Kynnet ovat olleet menossa mukana tietenkin lakattuina, ja tällä kertaa tähän tyyliin:


Ranskiskärjet pohjustin aluksi Essien turkoosilla cremellä In The Cab-ana, sillä varsinainen ranskislakkani KBShimmerin Laugh Myself Lily on jokseenkin läpikuultava. Sitä on kärjissä 2 kerrosta. Sitten leimasin mustia kukkasia upouudesta Konadin m26-laatastani ja loppuksi sudin vielä hopeaglitteriä kukkien ympäristöön OPI:n Snowflakes In The Air lakalla.


Näissä kynsissä käyskentelin siis retkeilykohteessamme Kirkkonummen Porkkalanniemellä, missä telttailimme viime yön neljän hengen porukalla. Paikka oli minulle ihan uusi tuttavuus, ja harvemmin mun tulee muutenkaan heittäydyttyä ihan näin luonnon helmaan. Onneksi meillä oli seuranamme oikein pätevät eräkaverit. Siellä me sitten grillailtiin, käppäiltiin rantakalliolla, pelattiin Trivialia teltassa, syötiin herkkueväitä retkipannulta(!!) ja katseltiin poikain virvelöintiä... Vain eilinen kaatumiseni harha-askeleen takia sekä siinä samalla kastunut lenkkari meinasi vähän sapettaa, mutta siitäkin toivuttiin.


11 kommenttia:

Fani kirjoitti...

Ihanat kynnet!

Mä oon niin arkajalka, että en ikinä uskaltaisia lähteä teltailemaan mihkään metsän keskelle. Viljamin sukulaisilla nukuttuun teltassa niiden autotalissa ja mä pelkäsin niin paljon, että nukuin loppuloman sisällä XD

eekku kirjoitti...

Söpöt kynnet

Janna kirjoitti...

Oi sentään, ihanat kynnet! <3

Anni kirjoitti...

Nää on kauniit! ♥

E-S kirjoitti...

Fani: Kiitti kehuista! Ha-haa, söpöä et ootte telttaillu autotallissa. :DD Onhan toi telttailu ihan jännää, eikä välttämättä oo kaikille niin rentouttavaakaan kuin toisille. Mullekin kyllä riitti yksi yö tuolla ihan jo mukavuustekijöiden takia... ;)
eekku: Kiitos!!
Janna: Kaunis kiitos!
Anni: Oi kiitoksia! :)

Kitty HC kirjoitti...

Upeat kynnet! Itse en uskaltais telttailla kyllä. :D

E-S kirjoitti...

Kitty HC: Kiitos!! Onhan siinä oma jännityksensä - jossakin kodin tai mummon takapihallahan voisi olla rentoa telttailla..?! ;)

Kitty HC kirjoitti...

Heh, joo! Me asutaan rivarissa ja on tommonen pikkunen takapiha, siihen kun täräyttäs teltan ni vois naapurit kattoo pikkasen hitaasti kun sieltä aamulla kömpii ulos. :D

E-S kirjoitti...

^Hah haa... niin voi kyllä käydä!! :) Mä telttailin lapsena siskon ja serkun kanssa mummolan pihalla, myyränkuoppa taisi olla selän alla, mutta naapureita ei mailla halmeilla... :D Ja mun siskot ja iskä nukku joskus teltassa meiän vanhempien kodin takapihalla; oli kai siinä vähän sellaista retkeilyhenkeä!

Roosa ScratchMeWithYourNails kirjoitti...

Voi että nuo kynnet on upeat!! *Kuola valuu*

E-S kirjoitti...

Roosa: Aww... kiitoksia!! :))

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...