18. kesäkuuta 2014

Kynsibloggaajien miitti 14.6.

Nyt päästään hieman tarkemmin viime lauantaisen kynsibloggaajien miitin kuviin ja tunnelmiin... Ilmottauduttani kokoontumisajoihin odottelin jännityksellä tulevaa tapahtumaa yli kuukauden ajan - kuten toki muutkin osallistujat. Pitkät Kynnet-blogin Vive oli järkkäilyt tämän osallistujamäärältään suuren bloggaajatapamisen yhdessä Passion For Nails-Suvin ja Kynsipöllö-Hannan kanssa.

Heräsin lauantaina kellonsoittoon, sillä muutaman edellisen vähänunisen yön jälkeen olisin varmasti ilman herätystä nukkunut kevyesti kellon ympäri. Heräilin rauhassa ja lähdin tavoilleni uskollisesti viime tingassa tapahtumapaikalle. Ehkä olisin muutenkin ollut vihoviimeinen paikalletulija - ilman bussikuskin mokaa ajaa reippaasti minun pysäkkini ohi, mutta se oli viimeinen niitti reippaalle myöhästymiselleni. Bussi tosiaan ajoi aivan huoletta oikean pysäkin ohitse, ja minä sain kävellä huomattavasti pidemmän matkan (navigoinnin kera) löytääkseni Viven talon... Murr!! No löysinhän minä sen, ja nopeasti sitten laantui bussiärsytyksenikin. :)

Alkuun maisteltiin tervetuliasmaljoja, askarreltiin kukin itsellemme nimikyltit ja pidettiin pikainen esittelykierros. Ja syötiin! Suolaista ja makeaa oli tarjolla peräjälkeen, eli seisova pöytä laitettiin pariin eri otteeseen koreaksi oikein maistuvilla herkuilla. Ruokajuomina saimme nauttia kukin omista pikkupulloista Raikastamon kolajuomat. Luomu-kolan maku oli minun suussani oikein pehmeä limppariksi, tuli mieleen mehujää. :)

Jälkkäripöydästä löytyi monensorttista hyvää naposteltavaa sekä suun kostukkeeksi Ufo Shot -boolia, mutta silmää tekevin kruunu taisi olla Marsispossun meitä kynsibloggaajia varten tekemä kakku, jossa oli koristeena pari somaa lakkapulloa:


Ruokailtuamme ensi kaikessa rauhassa mahat pönköllemme meidät jaettiin visailujoukkueisiin. Tietämyksessä mittelöitiin luonnollisesti kynsilakoista. Tässä Hanna esittää joukkueille kilpailukysymyksiä:

 
'Kukkaisleidit' eli minä, Sigi, Armi ja Xalla. / © Tanja Karthaus
...ja minkäs sille vaan mahtaa kun kaikki suuret lakkatietäjät sattuu samaan ryhmään.. :DD Meidän Kukkaisleidit-kilpailutiimimme voitti mittelön ja saimme palkinnoksi nimillämme varustetut ja kehystetyt stinpendit. Wo-hoooo!! =D


Alkuillasta vierailijana miitissämme piipahti OPI:n edustaja Viola, joka kertoili hieman muun muassa Kauneudenkaupasta, OPI-merkin Suomen ainoasta ja täten myös virallisesta maahantuojasta. Ahkerana "ebayläisenä" en ollut välttämättä aiemmin rekisteröinyt sen tarkemmin kyseisen lakkabrändin liikehdintää kotimaan markkinoilla, joten Violan visiitti oli ihan valaiseva pikku infopläjäys meikäläisellekin.. :D

Lakkakirppistelyä...
Consult Ladyn tarjoaman Lumoava Lady -suolakuorinnan testausta... Kyllä tuli pehmeät kädet!
Sitten otettiin tietenkin porukkakuvia... Ensimmäisenä vuorossa oli kynsiharrastajain vakio eli yhteiskuva kaikkien kynsistä (ja tässä kuvassa ylänurkan bonuksena pilkistelee käsien takaa iloinen Pauliina):


Illalla suuntasimme vielä osan porukasta kanssa jatkoille Helsingin ytimeen ravintola Namuun, jossa pääsimme jonon ohi sisälle, saimme oman terassiloosin sekä skumppatarjoilua! Mikäpä siinä oli ollessa hyvässä seurassa... Itse viihdyin niinkin kauan että aurinko ehti nousta ennen mun kotiinlähtöäni. ;-)


Sunnuntaina kotona löhötessäni mulle maistuivatkin sitten oikein hyvin Cloetan miittiläisille tarjoamat TV Mix karkit, joista mukaan saamani Comedy-pussi yllätti niin positiivisesti että saatoin haeskella katseellani sitä jopa eilen kaupan karkkihyllyillä...

© Tanja Karthaus
Kyllä tällaiset tapaamiset luovat sydäntä lakkaharrastukseen ja bloggailuun. Oli niiin mukava nähdä livenä ihmisiä, joiden blogeja oon enempi vähempi lueskellut silloin kun lakat kuivuvat kynsilläni.. Kiva kun olitte paikalla, vaikka kaikkien kanssa ei mitenkään ehtinyt luoda sen syvempää tuttavuutta. :)

Iso kiitos miittisponsoreille, joista osa tuli tässä jo mainittuakin - osan puolestaan esittelen myöhemmin goodie bagin yhteydessä. Kiitokset myös miitin järjestäjille! Mä niin tykkäsin päivästämme, joka toi antoisaa vaihtelua arkeen!

Postailen myöhemmin vielä miitin materiaalisista iloista eli goodie bagin sisällöstä.

7 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Näyttää olleen kiva tapahtuma! :) Tuo kakku on ihan huippu 8)

Bambi kirjoitti...

Voi, teillä on kyllä ollut mukavaa! Kiva kun pääsi kurkkaamaan tälleen postauksen muodossa :)

Dimavarien kirjoitti...

Oli kyllä ihana päivä ja oli kivaa nähdä kaikkia. Itsellä vaan veto loppu illasta niin pois kuin olla ja voi. :D

Kitty HC kirjoitti...

Kiva postaus mahtavasta miitistä. <3

eekku kirjoitti...

Ihana miitti

Vanquish kirjoitti...

Oli kyllä niin huippu miitti, ja oli kiva taas nähdä! :) Ihana tuo yhteiskuva, joka ei ole niin säntillinen :D

E-S kirjoitti...

Anni: Jo vain! Kakku oli todellakin nappi-luomus kynsiharrastelijoiden kokoontumiseen. =)
Bambi: Kyllä oli - ja mukavaa kun kävit kurkkimassa! :D
Dimavarien: Tosissaan oli hauska päivä! Sitä aina jaksaa sen aikaa kun jaksaa - itellä tuppaa aina menemään toisin päin eli vireystila lisääntyy iltaa kohti... ;)

Kitty HC: Kiva kuulla että pidit! =D
eekku: Todellakin. :D
Vanquish: Niinpä oli hauska nähdä sinuakin taasen! Mä pidän kanssa jopa enemmän tästä vähän riehakkaammasta yhteiskuvasta. ;-P

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...