29. kesäkuuta 2014

Kesäkuun ostoksia

On taas aika ripittäytyä ja näyttää julkisesti mitä kaikkia ihania lakkoja on tullut tässä kuussa hankittua...


Tein kimppatilauksen Harlow&colle ennen kynsibloggaajien miittiä, ja itselleni tulivat silloin ylläolevat KBShimmerit. Merkin kesäkokoelman ensimmäisestä julkaisusta mua houkutteli eniten She Twerks Out ja Too Pop To Handle ja niiden lisäksi halusin kevätkokoelmasta vielä Belle Of The Mallin ja Laugh Myself Lilyn. Rivin ensimmäinen lakka, P2:n tekstuurinen Dreamy, on tilattu Ebaysta.


Yllä olevan kuvan lakat on tilattu Ebaysta lukuunottamatta OPI:n Teenage Dreamia, jonka löysin Fanin avittamana Stixie-nimisestä verkkokaupasta. Pari Coca-Cola-kokoelman lakkaa mun oli tilattava kokeiltavakseni sekä yhdet erittäin herkulliset Nubar ja Orly lakat!! Hot Tropics <3


Ihkaensimmäiset Catrice merkin lakkani ovat kauneuden huipentumat Oyster & Champagne ja Call Me Princess, jotka ovat merkin tekstuureja eli Crushed Crystal lakkoja. Color Clubilta intouduin hommaamaan pitkästä aikaa muutaman hyvännäköisen creme-lakan, sekä Ruby Wing Eternalin, joka vaihtaa auringon valossa väriä ja tämä turkoosinvihreä lakka muuttuu uv-valossa murretun punaisen sävyiseksi! :)


Viimeisimpinä tulokkaina on 2 kuvan verran jälleen kerran Harlow&con herkkuja. Suvi toi ystävällisesti nämä lakkaset minulle eilen, ja tilattuamme ne vain viikkoa aikaisemmin täytyy todeta että olipas jälleen kerran supernopea toimitus Kanadan maalta... KBShimmerin vihertävän aluslakan otin ensimmäistä kertaa testattavakseni, Picture Polishilta otin kaksi kesäistä sävyä, merellinen Whimsy ja hedelmäinen Totes. Alkukesän KBS-kokoelmasta oli pakko napata pari holoa: In Bare Form ja Run! It's The Coppers! En osaa selittää miksen voi välttyä hommaamasta uusia holoja, vaikka mulla löytyy kyllä holoefekti-toppereita, joilla luulisi kuittaavan tämän tarpeen. I just had to have these...


Ja lopuksi vielä glitter-pläjäys, joista Periwinkle In Time ja Happily Ever Aster on ehdottomasti kauneimmat.<3 Look High And Holo ja Red, White and Blue-tiful tulivat myös sulostuttamaan Helmeriäni.

Liika on liikaa, vai onko?! ;-)

7 kommenttia:

LauraKatarooma kirjoitti...

Oi, mitä lakkoja oot hommannu! Ei kait lakkoja voi olla liikaa? :D

Sissi kirjoitti...

Muutama näistä on löytänyt tiensä mullekin, ihania lakkoja kyllä:)

Ilona kirjoitti...

Oooo mitä aarteita! Noi KBShimmerit, drool...

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Mulla otti heti silmään tietty toi P2!! Aivan ihana, pakko saada toi.... Lasken jo tunteja koneen lähtöön. ;)

Unknown kirjoitti...

Wau mitä ostoksia! En yhtään kuolaa täällä kateellisena... :P Kaikki nuo KB Shimerin lakat on tosi ihania! Mulla on She Twerks Out, se on tosi symppis kynsillä :)

Fani kirjoitti...

Nää kaikki on niiiiiiin upeaita! Eniten tykkään KBShimmereistä ja PP:n lakoista ja tietenki kaunein on TEENAGE <3

E-S kirjoitti...

Katarooma: Järjellä ajateltuna niitä ei voi olla liikaa, mutta ainoastaan säilytysongelmien takia ehkä kyllä?!
Sissi: Hot Tropics sulta löytyy ainakin, sillä postattuasi siitä mun oli pakko laittaa se myöskin tilaukseen. :D
Ilona: Sanopa muuta!! :)

Suvi: Ja taas musta tulee syypää sun lakkahankintoihin... :D
Viveka: KBShimmerit on kyllä valiolakkoja - ehdottomasti! =))
Fani: Sun lakkasilmään voi aina luottaa, ymmärrät hyvän päälle! ;-)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...