20. lokakuuta 2013

Liskonnahkasoopelikynnet

Nyt tulee pikainen päivitys menneen viikon pikakynsistä, joita ehdin hetken pidellä kynsilläni työpäivien lomassa. Pääsin kokeilemaan uutta Essien tulokastani Sable Collaria, jonka päälle leimasin MoYou 05 laatastani jonkin liskonnahkakuvioinnin China Glazen Delightilla. Eli piilotin siis kauniin lakan leimojen alle kokonaan, koska aika paljonhan tuo kuviointi peittää ja jollain kynnellä taisi vähän leimasin liikahtaa turhan keinaillen jolloin se levisi tietenkin entisestään...


Täytyy tunnustaa että piti ihan googlettaa mitä tarkoittaa Sable ja nettisanakirjasta selvisi sen olevan kaikkien tuntema näätäeläin nimeltä soopeli! Kaikkea sitä kynsilakat opettaa; mä en oo suoraan sanottuna ikinä kuullut mitään koko soopelista tai sitten on vain tehokkaasti unohtanut asian.

Mukavathan nämä soopeli-kynnet olivat ja syksyisetkin... Silti mua ehkä vähän harmittaa sortua toistuvasti tällaisiin "peruskynsiin" mutta ehkä se on se tekemisen mukavuus joka ratkaisee sen sijaan että aina lähtisi jotain näytöskynsiä väsäämään. Mutta ehkä nyt Halloweenin lähestyessä voisi koittaa pykätä kasaan jotain teemaan sopivaa? ;)

5 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Hö, sun kynnet ja sun blogi, teet ihan sitä mitä tykkäät:) Tämän lakan väri on kyllä tosi jännä ja tuo leima sopii hyvin siihen:)

Sannu kirjoitti...

Niin just, sun kynnet, sun blogi :). Ei aina huvita väsätä mitään erikoista ja toisinaan yksivärinenkin lakkaus on todella kaunista.
Ja siis häh!?! Et oo kuullu soopelista?!!??! ;) ;) ;)

E-S kirjoitti...

Sissi: Kiitän, ja niinhän se nimenomaan on... selittelyt siis sikseen! :)

Sannu: Kiitos kannustuksesta ja toden totta yksivärinenkin lakka voi näyttää kynsillä hyvältä, mutta blogissa se ei sitten enää näytäkään niin ihmeelliseltä... :) Juu, sivistymättömyyteni soopelien suhteen on nyt paljastunut. ;)

Drausan kirjoitti...

Onpas mielenkiintoisen näköiset kynnet :) Täytyi oikein jäädä tuijottamaan. :D Syksyä näistä ei ainakaan puutu. Siististi lakatut :)

E-S kirjoitti...

Kiitos kaunis, Drausan, mukavasti sanottu :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...