5. lokakuuta 2013

Sähkönsiniset bileet

Meillä oli eilen työpaikan kinkerit, joiden teemaan kuului sonnustautua tai asustautua ripauksella sähkönsinistä. Kuten ehkä arvata saattaa niin minun ripaukseni teemaväriä löytyi tietenkin kynsiltä! Vaatekaapistani ei olisi mitään sopivaa löytynytkään, joten lakkojen kanssa sitten vain piti päättää mikä niistä olisi eniten sähkön sininen. Laitoin siniset lakkani riviin ja päädyin China Glazen Frostbiteen - jos se ei kuvastaisi sähköä niin mikä sitten! Miksiköhän sähkö muuten ylipäätään määritellään juuri siniseksi..?


 Koristeluissa lähdin pitkästä aikaa irtoglitter-linjalle. Dippasin peukalon ja nimettömän nurkat ensin isohkossa tummansinisessa glitterpurkissa ja sen jälkeen vielä hienonhienossa kultaglitterissa. Päällyslakka sen jälkeen hieman kuljetteli glitteriä pitkin kynttä, mutta eipä tuo haitannut minua. Glitter-nurkkaukset päällystin vielä Essien Matte About Youlla. Mattasin myös kokonaan muut kynnet, minkä jälkeen vetäisin vielä kiiltävällä päällyslakalla nurkat mattakynsiltä.


En ollut bileissä ainoa joka oli lakannut sinisellä kyntensä, mutta omasta mielestäni mun kynnet olivat ehkä sähköisimmän siniset - vaikka nyt itse sanonkin. Ja ilokseni muutkin kuin minä vaikuttivat tykkäävän näistä. :D

6 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Kauniit! :) Ja Turku Energian sivuilta:

"Purkautuva sähkö voi todellakin näyttää siniseltä. Esimerkiksi toisiaan lähellä olevat jännitteiset johdot voivat iskeä sinistä kipinää.

Väri ei kuitenkaan Karhusen mukaan johdu sähköstä, jolla ei itsessään ole väriä vaan sähköä johtavan kaasuseoksen, eli tässä tapauksessa ilman ominaisuudesta.

Käytännössä kysymys on siitä, että ilman molekyylit ja atomit virittyvät riittävän korkeasta sähkökentästä (esimerkkinä auton sytytystulppien kärkien välinen suuri jännite). Viritystila purkautuu energiana, josta ihmissilmä havaitsee ilmassa sinisenä näkyvän taajuuden."

Oli uutta minullekin :D

Bambi kirjoitti...

Hyvältä näyttää!

Itse en oo vielä ihan sinut näin sinisen kanssa, mutta tässä kyllä näyttää tosi herkulta!

eekku kirjoitti...

Näyttää hienolta

Unknown kirjoitti...

Ihanat kynnet ja kylläpä frostbite näyttää hyvältä myös matattuna. Pitää varmaan itsekin hommata mattalakka :)

Fani kirjoitti...

Kyllä nyt on :D todella sinistä :)

E-S kirjoitti...

Papu: Ah-haa.. siis ilman reagoi sinisyydellä läheisestä jännitteestä - kaikkea sitä oppii, ja nythän tuolla määritelmällä sähkönsininen on siis joku järkikin! Kiitti kehuistakin.

Bambi: Kiitoksia! Ei tämä mullekaan ole ehkä se kaikkein kotoisin sävy, mutta yökerhoon se sopi oikein hyvin - samoin kuin vahvat silmämeikit, jotka päätin pitkästä aikaa kanssa laittaa naamaan, vaikken yleensä ikinä laita...

eekku: Kiva kuulla että tykkäät!

Mia: Kiitos! Mattalakka kannattaa ehdottomasti hankkia; näyttää nimittäin kivalta melko monen lakan päällä mitä nyt oon myös muiden blogeista havainnoinut. Oman kokemuksen pohjalta voin kyllä suositella just tuota Essien mattalakkaa.

Fani: Suorastaan intensiivisen sinistä ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...