2. lokakuuta 2013

China Glaze: Ahoy!

Pitkän yöputken päätyttyä tänään koitti jälleen odotettu hetki saada lakkailla omia kynsiä!
Se on kyllä jännä juttu miten aiemmin päässä pyörineet visiot ja netissä nähdyt inspiroivat lakkaukset yhtäkkiä katoavat päästä kun aloittaa lakkauspuuhat, ja sitten sitä miettii ihan ihmeissään että mitä nyt tekisi. Mun kohdalla jopa niin että mitä nyt kannattaisi tehdä. Mulla kun iskee joskus jopa pienimuotoinen hätä päälle siitä että kun kerrankin ehtisi patsastella näyttävissä lakkauksissa vapaapäiviä, niin mitä olisi kannattavinta tehdä että saisi kaiken mahdollisen hyödyn irti... No, nyt kävi niin tyypillisesti etten keksinyt yhtään mitään niin ihmeellistä, joka olisi perustellusti ollut kannattavampaa kuin jokin toinen vaihtoehto - melko hullua, vai mitä?! ;)

Mieleni teki sitten kokeilla China Glazen Ahoy!:ta, jota lakkailin 3 kerrosta kynsille. Sen määrän se mielestäni vaati jotta runsas punaisen ja kultaisen shimmerin määrä sai tarpeeksi syvyyttä:


Mulla on muuten nykyään tuossa Helmerini päällä päivänvalolamppu; melko uusi tulokas, jonka kanssa olen nyt jo muutaman kerran mittelöinyt kynsikuvia ottaessani. Kyllähän se toki hieman auttaa näissä valokuvauspuuhissa, mutta vaikeaa tuntuu välillä yhä olevan... Ehkä mä edelleen tarvitsen sen lightboxinkin?

Ahoy! on mustikan ja vadelman sekoituksen sävyinen lakka ja mielestäni myös harvinaisen vekkuli kuvattava, sillä lakka oli kuvissa välillä punainen, välillä pinkki ja välillä jopa violetti! Joissain kuvissa puolestaan Ahoyn shimmer ei näkynyt laisinkaan. Mielestäni perusväri toistuu eniten oikein yllä olevissa valokuvissa, mutta shimmer tulee paremmin esiin alla olevissa.


Tämä oli siitä ristiriitaisia tunteita herättävä lakka että periaatteessa tykkään siitä älyttömästi, mutta omilla kynsillä tämä lakka yksinään teki mulle jostain syystä hieman epäkotoisan olon. Jatkoin lakkauksia hetken aikaa, kunnes tajusin niiden menneen pieleen ja poistin ne. Nyt onkin sitten jo jotain ihan muuta under construction... :D

Jaa-a, pitäiskö sitä yrittää palata normaaliin päivärytmiin ja mennä kohta nukkumaankin?!

6 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Mikä normaali vuorokausirytmi? :D

Tää lakka on yksi mun lemppareitani, varmasti TOP20-listalla. Tykkään hulluna <3

Heidi kirjoitti...

Eksoottisen värinen mun värimaailmassa. :) Äiti kyllä taas heti tykästyi kun näki nämä kuvat :) Määki oon hommannut jo päivänvalolampun, mutta lightboxin rakentaminen tulee olemaan varmaan hauskaa..pitäis jostain löytää vain sopiva laatikko :)

E-S kirjoitti...

Sissi: Haha, se ei oo siis pelkästään kolmivuorotyöläisen ongelma että normaalista vuorokausirytmistä ei ole tietoakaan... :) Ymmärrän hyvin että tykkäät Ahoysta - sehän on kaunis kun mikä, mutta kaikessa kyseenalaisuudessaan ei taida päästä mun top20:iin.

Heidi: Kiva kuulla että äitisi tykkäsi kuvista! =) Meillä on siis samat ohjelmanumerot luvassa, lightboxin suhteen siis. Saas nähdä milloin tulee sopiva laatikko vastaan... :D

eekku kirjoitti...

Kaunis lakka

Janna kirjoitti...

Ihana Ahoy! :) Kuuluu minunkin lemppareihin! Ja minusta tuo näyttää varsin kauniilta sinun kynsilläsi, vaikkei kotoisalta sitten tuntunutkaan. :)

E-S kirjoitti...

eekku: On! :D

Janna: Kiva kuulla että näin kuitenkin - kiitoksia! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...