12. lokakuuta 2013

I♥Me messut

Pyörähdin eilen aamupäivällä pikaisesti Helsingin Pasilassa I♥Me -messuilla, koska olin saanut ilmaisen sisäänpääsyn juuri tälle päivälle. Vaikka viikonloppuni on töitä täynnä, niin tietenkin aina löytyy aikaa tämänkaltaisille tilaisuuksille - varsinkin kun siihen sisältyi mahdollisuus päästä katselmaan ja ostelemaan kynsilakkoja! :)


Yksin kierrellessä oloni oli ehkä hieman orpo, mutta olin päättänyt kiertää nopeaan tahtiin kojut ja silmäillä tarjontaa. Kynsilakkapisteissä tuli luonnollisesti notkuttua eniten, mutta tänä vuonna käyttäydyin monella ständillä hyvin järkevästi, enkä ostanut useimmalta pysähdykseltäni mitään. *taputus olkapäälle* Ainoa sekoaminen tapahtui Zoyan myyntikojulla, jonne hyvä haltiatar ystävällisesti siirsi minut sillä sehän sijaitsi harmillisesti ammattilaispuolella... Tuollaiset haltiattaret ovat kyllä harvinaisen tärkeitä, sillä minäkin ehdin jo todella hätääntyä siitä että kyseinen merkki jää täysin ulottumattomiini, mutta onneksi niin ei käynyt! Löytämistäni Zoyan lakoista puolet on keikkunut mulla jo tovin aikaa Ebayn ostoskorissa, joten oli aivan mahtavaa saada ne nyt huokeilla messuhinnoilla itselleni. Ja osanottoni kaikille niille, jotka eivät kohdanneet hyvää haltiatarta...

Ihmisvilinästä löytyi piristävästi myös tuttuja naamoja! Zoya-ostoksilla törmäsin Sininiin ja hänen kaveriinsa sekä myöhemmin vielä eekkuun ja Ninianeen. Pikaiset kohtaamiset ilahduttivat mua todella kovasti; mä oon jotenkin edelleen niin otettu että tän kynsiharrastuksen myötä on voinut löytää tällaisia hyvän päivän tuttuja! :D

Edyta, Feifei, Luna, Maria Luisa, Dahlia, Piaf ja Wild & Mildin Glow Blueberry.
 Onhan se aivan eri asia päästä itse hypistelemään lakkoja ja vertailemaan sävyjä niin että silmien edessä on samanaikaisesti useampi pullo rinnakkain. Siinä mielessä tällaiset messut ovat aivan huippujuttu! Nettiostaminen tuntuu suorastaan tylsältä hypistelyosteluun verrattuna. Paitsi Nailcityn niin myös Cesarshopin ständillä vietin aikaani nimenomaan vain ihastellen lakkoja pulloissaan. :) Siellä esimerkiksi OPI:n Mariah Carey Holiday sekä Color Clubin Girl About Town ja Harlem Lights kokoelmat olivat kivoja nähdä livenä! Cesarsilla en kuitenkaan sortunut ostelemaan, koska hinnat eivät mielestäni olleet mitenkään huippuedullisia.

Tunnin kurvailtuani messuilla kiskot kutsuivatkin jo taas, vaikka olisin viihtynyt varmasti pidempäänkin... Olisi ollut hauska törmäillä mahdollisesti muihinkin kynsihörhöihin. Olen nimittäin lukenut että moni bloggailija on siellä käynytkin tai aikoo mennä viikonloppuna.


Kivat oli messut ja muutenkin mukava päivä! :)

8 kommenttia:

Kata kirjoitti...

Ma olen NIIN kateellinen kaikille jotka paasee tuonne. :) Onko naa joka vuosi? Jos vaikka ens syksyna suunnittelis pienen Suomen-reissun silleen sopivasti.. ;)

June kirjoitti...

Mäkin olisin niin halunnut tuonne, mutta olisi täältä Jyväksylän suunnilta tullut vähän turhan kalliiksi kun parin viikon päästä on kuitenkin pakko taas sinnepäin tulla :p Ihania ostoksia, erityisesti nuo Zoyat olisi muakin kiinnostaneet. Onneksi ebaysta on tulossa pari lohdutukseksi.. :D Saanko udella paljonko nuo maksoivat suunnilleen/kappale?

Sissi kirjoitti...

Sä olit kaiketi ehtinyt poistua kun me vasta tultiin paikalle. Ensi vuonna tärskyt tuolla:)

E-S kirjoitti...

Shopaholic: Joo, nää on joka vuosi, muistaakseni viime vuonna vasta ekaa kertaa tällä I♥Me -nimellä. Aiemmin ne on ollut vain Kauneus- ja Terveysmessut. Kyllä jos satut olla silloin paikalla, niin kannattaa kävästä katsomassa - onhan tuo ihan sinänsä mukava tapahtumapaketti.

June: Ymmärrän, en minäkään ehkä lähtisi pelkästää messuille kovin kaukaa, enkä olisi varmaan mennyt nytkään jos ei olisi ollut vapaalippua... Zoyat taisivat olla kappalehintaan 7€ ja sen lisäksi oli tarjous että sai 6 kappaletta hintaan 35€. Se kyllä päihitti jopa Ebay-hinnat! :)

Sissi: Näin varmaan kävi. Ehkä tosiaan ensi vuonna parempi onni..? :)

eekku kirjoitti...

Oli tosi kiva nähdä ja tänään ja huomenna tuonne zoya ja muullekki pisteille pääsi kaikki.Tosin hinnat oli erit tais olla jotain 12-14e /kpl.En ostanu yhtään ainoastaan sieltä ne lakkatestilevyt 1e/kpl =)

Riikka / LA LA LAND kirjoitti...

Aaargh, mua melkein itketti kun pääsin vaan perjantaina enkä siis päässyt Zoyaa ostamaan halvalla :/ Mulla oli jo pitkä ostoslista NailCitylle ^_^

Mutta en kyllä olisi tuosta lystistä 16 euroa maksanut, onneksi oli ilmaiset liput messuille :)

Bambi kirjoitti...

Iiiihania ostoksia! Voi noi Zoyan lakat ehkä aiheuttaa hieman kateutta :D

E-S kirjoitti...

eekku: Ai, mä en tiennyt että sinne Nailcityn hyllyille pääsee muina päivinä, mutta hyötyhän olisi ollut silloin jo menetetty koska lakat ovat olleet jo tuon hintaisia...

Riikka: Ai, säkin pörräsit siellä perjantaina! :) Mun mielestä kaikki halukkaat kynsihöperöt ois pitänyt päästää nauttimaan tuosta Zoya-tarjouksesta. Toki en tiedä miten isot varastot lakkoja heillä oli messuilla mukanaan, koska menekkihän olisi varmasti ollut valtaisa, mutta tosi harmi että ne jäi sun ulottumattomille. :(

Bambi: Eikös... ymmärrän hyvin kateuden, mulla kävi tällä kertaa huippuhyvä tsägä. Toivottavasti sullekin joku kerta! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...