26. kesäkuuta 2013

Sinful Colors: Mint Apple

Jatketaan edellisen postauksen tapaan vihreällä linjalla. :)

Lakkasin viime viikolla kynteni vaihtelun vuoksi Sinful Colors lakalla. Merkki ei ole mitenkään erityisen suosittu tai hehkutettu, mutta halvan hinnan ja kokeilun vuoksi itselläni löytyy Sinful -lakkoja peräti 6 kappaletta. Valitsin kokeiluun sävyistä kesäisimmän, Mint Applen:


Mint Apple on raikkaan vihreä lakka, jossa on seassa hienojakoista kultaista ja hopeista shimmeriä. Käytettävyydessä ei ollut moitittavaa, ja muistankohan oikein että lakkasin vain 2 kerrosta. Yllättävän pirteä sävy Saiturin Pörssin valikoimista, joissa aika paljon on vain sellaisia murjaanin tummia tapauksia. Tykkään tästä lakasta kovasti!

6 kommenttia:

Dimavarien kirjoitti...

Tää on tosin kivan sävyinen. :) Mullakin yks Sinfuli ruskeana, mutta en ole saanut kyllä kynsille vielä.

E-S kirjoitti...

Dimavarien: löytyykö sulla kenties Nirvana jemmastasi? Tarkistin juuri omani ja sellainen löytyy täältäkin. :)

Nanne kirjoitti...

Kivan värinen lakka :)
Tää merkki on miulle ihan outo, tai siis olen kyllä kuullut ja nähnyt näitä lakkoja mutta itse en ole (vielä) kokeillut.

E-S kirjoitti...

Nanne: kiitos! Sinfuleja taitaa vaivata vähän negatiivisessa valossa sellainen "halvan lakan maine," mutta ainakaan tämä lakka ei antanut yhtään aihetta huonolle suosiolle. Ehkä kannattaa kokeilla? ;)

Dimavarien kirjoitti...

Oma ruskea pikaisella tarkistuksella on Espresso. Nirvanakin on ihan nätti kyllä, kivan maitosuklainen.

E-S kirjoitti...

Espressokin onkin selkeesti tummempi ja yhdessä googlen esittämässä salama-kuvassa se näyttää ehkä jopa vähän punertavalta. Ei hassumpi sekään :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...