28. kesäkuuta 2013

P2: Summer Attack!!!

Anteeksi vain tuo huutomerkkitulva postauksen otsikoinnissa, mutta tällä kertaa oli ihan pakko... Nimittäin Tämän Kesän Lempparit -titteli taidettiin jakaa tiistaina, kun nämä kolme ihanaista lakkaa löytyivät pitelemästä hellettä meidän postiluukusta:


P2 -lakkamerkin Summer Attack -kokoelmaan kuuluu yhteensä 5 lakkaa, joista laitoin alkuperäiseen tilaukseen kaksi: vihreän Green Palm Treen ja oranssin Tangerine Twistin. Tilauksen etenemisessä oli pientä viestinvaihtoa Ebay-myyjän kanssa, ja loppujen lopuksi sain myös kaupan päälle tuon punaisen Hot Berrynkin, koska vihreä olikin hänellä jo ehtinyt loppua varastoista ja minä kun juuri nimenomaan sitä olisin kaipaillut (siis ihan oikeastikin!). Myyjä sitten tarjosi erittäin ystävällisesti omaansa, jo korkattua kappaletta, mikä nyt ei minua häirinnyt - ja onneksi niin!


Olen superiloinen tämän uuden lakkakolmikkoni kanssa, ja itse asiassa minulla on näitä lakkoja jo kynsillänikin paraikaa. Lakkaukset eivät vain valitettavasti näy vielä tässä postauksessa... ;)

8 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Voi ei. Haluaisin nähdä jo kynsillä nämä!

E-S kirjoitti...

Kärsivällisyyttä, Sissi, kuvia kynsistä tuli niin paljon - mansikoiden kera ja ilman että tovi menee jo niitä rankatessa. :)

Anni kirjoitti...

Minäkin haluaisin nähdä kynsillä, pulloissa näyttää ainakin ihanille! 8)

Dimavarien kirjoitti...

Ooh, mitä värejä. <3 Tulee kyllä mieleen näistä Rimmelin Cocktail Colour -sarja, mutta nää on jotenkin vielä raikkaampia. :o

Unknown kirjoitti...

Haaste! Läytyy meidän blogista. :)http://ourlittlenailblog.blogspot.fi/

E-S kirjoitti...

Anni: Malttia vain, kyllä ne vielä kuluvan kuun aikana julkaistaan :)

Dimavarien: Eipä tullut mieleenkään, mutta saattaa olla. Rimmeleille mun sydän ei oo vain lepattanut näin innokkaasti niitä nähdessäni.. :D

Little Nail Addicts: Kiitoksia, käyn katsomassa. :)

Bambi kirjoitti...

OOoo, näyttää niin kivalta! Postauksia odottelessa ;)

E-S kirjoitti...

Eikös, Bambi! Seuraava postaukseni on näillä tehdyt lakkaukset :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...