21. kesäkuuta 2013

Kokkokynnet vesimarmoroiden

Mun juhannustragediani on nyt sellainen että en ole kaikkinaisten olosuhteiden sanelemana näin kauniina Juhannusaattona Saimaan rannassa - haluaisin olla. Siellä se kokko varmaan syttyy paraikaa ja minä vain täällä bloggailen... :( Tuo on ollut perinteinen jussin viettotapani varmasti yli puolet elämäni juhannuksista, ja kyllähän sieltä rantasaunan ikkunasta aukeaa se kesän kaunein maisema!

Haikeana tästä kaikesta aloin eilen illalla suunnittelemaan kokon lieskoja kynsilleni, ja päätin pitkästä aikaa yrittää vesimarmorointia. Olen tainnut tänä vuonna kerran kokeilla tuota vaikeaa lajia ja silloin valitsemieni lakkojen kanssa hommasta ei tullut yhtikäs mitään jo veden pinnalla, eikä niistä tietenkään tullut ikinä mitään kunnollista kynsille saati blogiin asti.

No, tällä kokeilukerralla menestys oli hieman parempi - lakat OPI:n A Definite Moust Have, Fiercely Fiona, Skull & Glossbones sekä China Glazen Aztec Orange ja Happy Go Lucky käyttäytyivät veden päällä oikein mallikkaasti! Kuviointitikun kanssa ensimmäinen yritykseni meni täysin pyllylleen kirosanojen säestämänä, mutta jo toisella yrittämällä sain lakkapintaan vedeltyä viivoja jotka eivät hajottaneet koko kanvaasia. Jei! Kynsille nousi vedestä kuitenkin yllättävän aneemisen näköiset laikut - nämä näyttivät itse asiassa kivemmilta veden päällä:

Koska itse lakkauksissa ei ollut hurraamista (- postinkin ne jo tänään), niin laitoin näihin kynsikuviin vähän juhannustunnelmaa poseeraamalla kynsineni takapihan valkoisen ruusukaunokaisen kanssa sekä liittämällä toiseen kuvaan silmänruoaksi muutaman vuoden takaisen juhannuskokkomme. Eikös olekin komea maisema?!

Loppuun vielä tilanneotos vesimarmorointikuviostani:

Milloin musta tulee yhtä hyvä vesimarmoroija kuin idolini Mucking Fusser?!

Hyvää Juhannusta!!

8 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Täällä myös marmorointipäivä! =)

E-S kirjoitti...

No niin ja molemmilla liekkiteemaakin (no, mullakin sinnepäin)! Sulla oli onnistuneet marmoroinnit, Kaisa, kävin jo kurkkimassa ne blogistasi. :)

Kaisa kirjoitti...

Sulla kuitenkin huomattavasti enemmän liekkiä kuin mulla! =)

Miracle kirjoitti...

Näiden kanssa mun pitäs kans harjoitella, mutta lakkavarastoni on melko pieni että vaihtoehdot on vähissä. Pitää kasvattaa varastoa vähän ensin. :)

Dimavarien kirjoitti...

Ah, tämä koristelutapa vielä odottaa itsellä edes testausta. Jotenkin äärimmäisen vaikeaa yrittää, kun tietää olevan salatiedettä eri vaiheineen. :D

Kivan kuvion olet saanut kyllä muodostettua ja väreistä tulee mieleen liekit.

E-S kirjoitti...

Kaisa: Hyvä on, mutta sulla on kaikkinensa kyllä onnistuneemmat marmoroinnit! :D

Miracle: No se. Seppälän huokeat Flormarit lienee tähän hommaan ihan toimivia, jos ei merkkilakkoja raaski käyttää, mutta mä oon nyt todennut että mulla alkaa olla OPI:a ja China Glazeja niin paljon että sen harvan kerran kun mä marmoroin niin raaskin jopa käyttää niitäkin.

Dimavarien: Se vaatii kyllä oikeanlaisen mielentilan että jaksaa alkaa tätä tekniikkaa räpeltämään. Suosittelen kyllä tsekkaamaan tuon Mucking Fusserin tekeleitä, hän on sikäli rohkaiseva että on oppinut noin vuodessa tosi taitavaksi ja hänen esittelysivullaan on alkuvaiheen yrityskin... Jos tätä jaksaisi tavan takaa tehdä niin kaipa sitä kehittyisi. :)

Sissi kirjoitti...

Hyvinhän noi on onnistuneet:)

E-S kirjoitti...

Kiitän, Sissi. =)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...