24. kesäkuuta 2013

Minun Golden Roseni ja Nubarini

Ai niin, olenkos meinannut unohtaa lakkakokoelmani merkkikohtaiset esittelyt kokonaan..? Junen Essie-kokoelmapostaus hänen blogissaan kävi minulle myös hyvänä muistutuksena tästä  - kiitos vain! :) Vauhdittaakseni esittelypostauksia otin tällä kertaa jopa 2 eri merkkiä esittelyyn. Nyt näytöspariksi pääsivät lakkamerkit Golden Rose ja Nubar!


Ensimmäisenä esittäytyvän Golden Rosen lakkoja mulla löytyy häkellyttävät 19 kappaletta, mistä suurin syy lankeaa tämänvuotisen Jolly Jewels kokoelman hienoudelle. Jollyt ovat sikksikin niin harvinaista herkkua että yleensähän Suomen kauppojen sisäänostajathan haalivat markettien hyllyntäytteiksi vain aneemisia punaharmaita sävyjä... sillä nehän sopii ja riittää naiselle kuin naiselle - right?! No ei todella, eikä edes kiinnosta, ja siksikin mä oon niin ilahtunut näiden indie-vivahteisten ihanuuksien ilmaantumisesta Seppälään. Melkein aina kyseisen putiikin sattuessa kohdalle oon käynyt hankkimassa Jollyn tai pari, vaikka en ole tainnut näillä sitten niin ahkerasti enää lakkailla. Mutta onhan ne komeita!

Otetaanpa tarkempaa katsausta Golden Rosen edustukseen:

Lakat vasemmalta oikealle: 16, 18, 06 ja 32.
Rich Color lakat ovat ensimmäisiä Golden Rosen lakkojani, cremeä ja shimmeriä, jotka kaikessa pigmenttisyydessään olen havainnut nämä hyviksi muun muassa leimailussa. Toivoisin tähän sarjaan ilmestyvän lisää erilaisia creme-sävyjä Seppälän hyllyille!

106, 101, 117 ja 112.
Ensimmäisen Jolly-rivin ykkösenä oma suosikkini koko sarjasta, karnevaali-glitterinen numero 106. Flakies-lakka 106 näyttää myös suorastaan taivaalliselle ainakin pullossaan. Lakan 117 on sanottu olevan dupe Deborah Lippmannin Cleopatra in New York lakalle - ja sehän sopii mulle! "Hätänumero-lakka" 112 on ihan nätti lila glitter-pläjäys, mutta tästä voisin kyllä vaikka luopuakin, sillä liloja glittereita mulla on lisääkin (muun muassa postauksen loppuosan Nubar-lakoissa).

105, 113, 102 ja 123.
Violettipohjaista 105 lakkaa olen lukenut haukuttavan rumaksi. Itse en ole kyseistä sävyä vielä kokeillut, enkä sen pohjalta tuominnutkaan, sen väreistä mulle tulee kuitenkin aina tunnelmallinen mielleyhtymä ala-asteen käsityötunneilla tekemiini säärystimiin. :) 113:sta olen kokeillut ja sen voisin jopa laittaa eteenpäinkin, kuten myös 102:n jolle mulle löytyy Essie-lakoistani ihan käypä kaksonen. Lakkaa numero 123 tuli kokeiltua vastikään, enkä vielä osaa sanoa tykkäänkö tästä lakasta vai en...

110, 114, 122 ja 109.
BBE on Jollyjen maahantuoja ja heiltä olenkin saanut miittilahjoituksena lakan numero 110 (tai oikeastaan sen sai alunperin Upeaolo, mutta vaihdoksen myötä lakka päätyi mulle). Itse en ole tällä ehtinyt vielä lakata mutta tämä on näyttänyt kivalle ainakin jonkin blogin kuvissa. 114 on kokeiltu ja nähty, voin myydä eteenpäin. 122 ja 109 on uusimpia tulokkaita ja testaamattomia vielä.
 
302 ,312 ja 305.
Pahnan pohjimmaisina näyttäytyvät Golden Rose Paris Magic Color kaunokaiset. Tunnustan: en ole vielä lakannut näistä millään, mutta olen kyllä ihaillut lakkoja useastikin! Näillä on siis vähintään suurta koristearvoa. :)

Nyt astuu vuoroon Nubar:


Olen ostanut omat 7 Nubar lakkaani kuluvan vuoden aikana Ebaysta ja Harlow&co:lta. Kaikki Nubarini ovat glitterisiä, holoisia tai vähintään kovasti shimmerisiä, joten kommentoikaa ja kertokaa mulle ihmeessä, jos tiedätte jotain Nubarin creme-lakoista! Näiden lakkojen laadun perusteella voisin hyvinkin hommata myös jonkun cremen, jos löytyy houkuttelevia sävyjä.

Iced Licorice, Gem, Prize ja Emerald.
Gemiä ja Prizea olen tästä nelikosta jo käyttänytkin ja molemmat näistä scattered-hololakoista ovat kerrassaan ihastuttavia! Iced Licorice ja Emerald odottavat vielä vuoroaan, mutta uskon että pidän niistäkin.

Violet Sparkle, Hyacinth Sparkle ja Petunia Sparkle.
Tämä violetti glitterkolmikko näyttää ehkä harkitulta ostokokonaisuudelta, mutta parilla eri ostokerralla minä taisin haalia kasaan tämän mainion trion. Kaikkia on käytetty kertaalleen osana lakkausta, mutta joskus voisi kokeilla lakata pelkästään näillä kolmella.

Se oli siinä! Tällaiset 26 lakkaa tällä kertaa. :)

6 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Namskis! Etenkin Violet Sparkle on poltellut pitkään mutta toistaiseksi se on hankkimatta.

Miracle kirjoitti...

Kyllä noi jolly Jewelsit on herkullisen värisiä ja mulla niitä on vasta yksi kun ei oo kauppaa ihan lähellä. :/

Bambi kirjoitti...

Oijoi mitä ihanuuksia! Varsinkin noi Nubarit houkuttelevat aika paljon..

Näistä mulla ei olekaan kuin yksi samanlainen, se on se Jolly jonka sain miitistä. Voi olla, että asia pitää korjata piakkoin. Toi Jolly 101 (flakie) kiinnostais mua aika paljon, voisiko sitä saada näytille tosi toimissa?

E-S kirjoitti...

Sissi: Indeed. Ei se Violet hassumpi olen, mutta tikkuswatchailuani muistellen se taisi olla hivenen vähemmän peittävä kuin nuo kaksi kaveriaan.

Miracle: Mä voisin kyllä kernaasti tehdä joksikin aikaa vaihtiksen sun kanssa, saisit nuo mun lähi-Seppälät naapureiksesi toviksi ja mun lompakko kiittäisi kun saisi hieman enemmän levätä rauhassa :D

Bambi: Kiva kun ehdotit lakkaa kokeiluun, laitan ehdottomasti tuon 101 muistiin josko sille keksisi sopivan lakkauksen lähiaikoina! :)

June kirjoitti...

golden rosen lakoista olen tykännyt paljon, mutta täytyy tunnustaa etten ole jolly jewelsejä vielä kokeillut vaikka kaksi omistan :p nubareista kiinnostuin vasta vähän aikaa sitten, erityisesti duochromet kiinnostavat eniten, niitä ostinkin pari mutta en ole vielä kokeillut. Myös nubarin holot ja erityisesti gem näyttävät tosi hyviltä :)

E-S kirjoitti...

June: Gem on kyllä tosi kaunis lakka, voin suositella sen hankintaa. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...