28. joulukuuta 2012

Ruusuköynnöstä

Tänään oli jälleen aika kynsikoristeluiden tulevan viikonlopun ollessa vapaata töistä. Jipii!

En tiennyt vielä aloittessani mitä tekisin - aloitin laittamalla yhtä (kolmesta) Saiturin Pörssistä ostamistani Sinful Colorseista. Tartuin shimmeriseen, hopeanharmaaseen Twilight -nimiseen sävyyn, jolla kerrostelin kynnet aluslakan jälkeen kolmesti. Lakan laatu ei vastannut parhautta, mutta kyllä tuota nyt saattoi käyttää... Twilight on yksinään minun makuuni apaattinen väri, joten päätin leimata sen päälle ruusuköynnöstä. Kuvissa tämä kyseinen värisävy on hieman vääristynyt sillä se on todellakin hopeanharmaa, eikä vivahda yhtään kultaiseen.


Uutuudenjännitystä oli ilmassa hyvällä tavalla, kun kokeilin leimaamista ensimmäistä kertaa sillä tavalla että yhteen leimaukseen tulee kahta eri väriä!

DRK-A-laatan ruusukuvion punainen väri on Wet n Wildin I Red A Good Book ja vihreät lehdet ovat Golden Rosen lakka numero 18, joka on osoittautunut viime aikoina minulle hyvinkin tarpeelliseksi leimauslakaksi. Punainen ja vihreä sekoittuivat hieman pyyhittäessä scraperilla laattaa, mistä johtuu satunnainen violetin sävy kuvioinnissa.


Ruusuköynnöslakkauksista tuli minusta aika kivat! Ja sainpahan niiden myötä mukavasti testattua pari kokeilematonta lakkaanikin.

Mulla on työn alla kynsigalleriasivu tämän vuoden lakkauksista. Olen bongannut vastaavan muutamassa blogissa ja idea viehätti kovasti itseäni. Harkinnassa on myös koostaa näin vuoden lopuksi "omat suosikkini" -postaus; ehkäpä sellainenkin siis vielä pusertuu blogiin lähipäivinä. :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...