6. joulukuuta 2012

Sininen ja valkoinen

Viime yön ajatukset askartelivat siinä että millaiset kynnet tekisin itsenäisyyspäivälle. Pelkän lipun maalailu joko yhteen tai kaikkiin kynsiin tuntui vähän banaalilta, ja jälki olisi saattanut olla vähän suttuista koska pikkutarkassa maalailussa kynnelle käteni ei ole mitenkään erityisen vakaa.

Päädyin jälleen leimailuihin ja isänmaallisesta teemaa ilmentääkseni otin käyttöön Suomen lipun värit:


Aluslakan jälkeen lakkasin pari kerrosta Color Clubin French Tipillä, joka on ollut viime aikoina usein käytössä. Kyseinen lakka on kyllä silti aika tökköä kamaa, melkeinpä liisteriä, jota on vaikea saada levitettyä vain ohuelti. Voin todeta että pelkkä kirkkaan valkoinen paksu kynnellä oli aika roisi, jopa vähän pelottava. Lisäksi vasurini tekeleet oikean käden kynsillä oli aika levottomat... Tasoittelin French Tipin epätasaisuuksia vaihtamalla lakan 3. värikerroksen Wet n Wildin Break the Iceen, joka ohuen shimmerisellä olemuksellaan antoi mukavan jäähilemäisen pinnan ja tasoitti aiemmin tönkköä olemusta.

Tähtikuviot löytyvät DRK-A -laatasta ja ne on leimattu Nfu Oh FS19 sinisellä lakalla. Leimojen päälle vetäisin vielä ohuelti China Glazen Fairy Dustia, joka sopii kyllä melkein mihin tahansa lakkaukseen. Ja ennen kuin Fairy Dust ehti kuivua, laitoin päällyslakan joka oli tällä kertaa Seche. :)

Intouduin vielä kuvailemaan kynsiä uusien jouluvalojen äärellä...


Hyvää itsenäisyyspäivää!

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

kivat

Bambi kirjoitti...

Tosi kivat kynnet, itse lähdin tänä vuonna tylsälle lippulinjalle. Nää voittaa ne kyllä sata nolla :D

E-S kirjoitti...

Oi, kiitos molemmille! Ihana kommentti, Bambi - mä kyllä tykkäsin sunkin Suomi-kynsistä. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...