22. joulukuuta 2012

KBShimmer -ostokseni, part. 2

Ja sitten vielä tämä toinen KBShimmer -erä, jonka tilasin 2 päivää viime postauksessa asittelemieni lakkojen jälkeen. KBShimmerin Winter Collection, joka sisältää 9 talvista lakkasävyä, tuli nyt siis toista kertaa myyntiin Harlow &co:lla viikko sitten eli 14.12. (Edelleen on lakkoja varastossa!)

Ensimmäinen, kuukautta aiemmin myyntiin tullut erä Harlow & Co:lla, myi silmieni edestä tunneissa, enkä ehtinyt tuolloin saada kuin Wrappers Delightin. Nyt sain talvikokoelmasta vielä tuon marraskuisen lakkani lisäksi Candy Cane Crushin, Hex Appealin ja Snow Wayn. Lisäksi otin paketin neljänneksi pyöräksi jo aiemmin lanseeratun Bejeweledin.


Kaikki 8 KBShimmeriä avattuani eilen paketeista tajusin että olipas kohtalaisen sinisen sävytteinen kattaus. Yllätyin hieman, sillä alkujaan olen vierastanut nimenomaan sinistä kynsilakoissa. Mutta nämä kaikki indie-lakat ovat aivan ihania - oon viettänyt tämän päivän niitä ihastellen ja lakkasin juuri kynnet käyttäen kaikkia näitä lakkoja. :)

Watercolor, Diva, Clown puke, Proud peacock.
Candy cane crush, Bejeweled, Snow way!, Hex appeal.
Mun silmiä hivelee nää kaikki ja on vaikea nimetä varsinaista suosikkia... Ehkä nyt lakattuani nämä kaikki sormieni kynsiin, katseeni saattaa eniten osua Divan ja Clown puken kohdille. Diva kyllä kimmeltelee todella näyttävästi!
Punavalkea Candy Cane Crush on KBShimmeriltä tietääkseni ainut tuoksuva lakka, ja piparmintun tuoksu kyllä lakatessa ihanasti peitti perinteisen kynsilakan hajun alleen. Yhä kuivumisen jälkeenkin lakka vielä tuoksuu, jos vie kynnen nenän viereen. :)

Miehen kommentti lakkaukseni jälkeen oli että "onpas sekavan näköistä..." Voi kiitos vain, armaani. Kiristin häneltä kuitenkin suosikkisävyn ja eipä sitä tarvinnut kauan miettiä: Hex appeal kuulemma miellytti ehdottomasti eniten. Snow waysta mainittakoon että swatcien perusteella odotin todella kaunista lumiunelmaa, mitä se taidokkaasti leviteltynä toki edelleen onkin, mutta intokiireellä lakatessani tämä oli haasteellisin levittää ja koostumukseltaan jotenkin vähän "ryynimäistä." :/Tämä siis vain näin ensikokemuksen perusteella mainiten.

Voi olla että vaihdan lakat vielä jouluaatoksi, koska haaveenani on ollut tehdä jotkin oikein jouluisat kynnet. Nämä eivät ole sellaiset, vaikkakin muuten niin ihanat.

Tunnelmallisia joulunodotushetkiä kaikille!!

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

ihania lakkoja

Papu kirjoitti...

Tosi kauniita! Ja KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS kun kerroit, että lakkoja on vielä jäljellä! Sain tilattua itselleni sen IHANAN Sugar Plum Fairyn! :D

E-S kirjoitti...

Ihanaa olla hyödyksikin. :) Olepa hyvä!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...