18. toukokuuta 2018

Kesä on käynnistynyt ☼

Aivan täydellistä että saatiin kunnon helleputki jo näin toukokuun puolessa välissä! Töiden lomassa oon vähän ehtinyt paistatella päivää ja tuntea auringon sulattavan sisimpäni, joten eipähän tarvitse heinäkuuhun asti odotella että milloin tulee ensimmäisen kerran shortsikelit tänä kesänä. =) Mä kävin viime viikolla laivalla Tallinnassa asti nautiskelemassa keleistä ja tällä perinteisellä kevätristeilyllä mulla oli kynsilläni pirteät, vihreänkeltaiset liukuvärilakkaukset:


Mulla on ollut tämän tyyliset lakkaukset joskus ennenkin ja nämä muistuttavat myös äidille 4 vuotta sitten tekemiäni kesälomakynsiä, joista hän paitsi piti itse kovasti niin lisäksi myös joku savolainen muikkukauppias oli äitynyt niitä kehumaan. Muikkukauppiaan kehut ovat ilahduttaneet meitä vielä ajan jälkeenkin. :)


Mä en poikkeuksellisesti jaksa luetella tässä lakkauksessa käytössä olleita lakkoja, mutta valokuvissahan ne melkeinpä kaikki näkyvät ja postauksen tunnisteissa löytyvät lakkojen ja leimauslaatan nimetkin. (Toki niitä voi asian kiinnostaessa postauksessa kysellä.)

 Mukavaa viikonloppua!

7 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Aivan ihanat ja niin kesäiset :)

Sissi kirjoitti...

Onpa kesäiset ja pirtsakat! Tämän tyyppiset liukuvärjäys-leimausyhdistelmät toimivat kerta toisensa jälkeen:)

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Ihanat!

Emma kirjoitti...

Ah, täydelliset kynnet tähän säähän! On kyllä paljon helpompi jaksaa herätä aamulla töihinkin kun tietää että edessä on lämmin ja aurinkoinen päivä :)

Marppa kirjoitti...

Ihanan kesäiset! :)

Maiju kirjoitti...

Just täydelliset kynnet kesään! :)

E-S kirjoitti...

♥♥♥
Charming Nails: Kiitoksia. 🙂
Sissi: Varma resepti! Kiitos 😊
Heli: Kiitti!
Emma: Älä muuta virka, tämä on kuin eri maailmaa puolen vuoden päähän verrattuna. Kiitos paljon!
Marppa: Kiitos!
Maiju: Thanks!
♥♥♥

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...