10. tammikuuta 2016

Ihana Nubar: Iced Licorice ♡

Kynsien koristelut eivät ole lähiaikoina sujuneet mulla ollenkaan, sillä esimerkiksi viimeisimmätkin leimaukset menivät aivan päin hanuria, joten niistä ei ole jäänyt julkaistavaa kuvamateriaalia tänne asti... Murr! Mutta ONNEKSI eräänkin koristeluyrityksen alle peittynyt ihanainen lakka tuli valokuvattua jo ennen kuin menin pidemmälle koristelupuuhissani.  

Nubarin Iced Licorice on muhinut iskemättömänä Helmerissäni jo parisen vuotta, ja tämä lakka yllätti minut todella positiivisesti.


Iced Licorice on melkoisen ohutta tavaraa ja sitä saa lakkailla vähintään kolme kerrosta peittävyyden saavuttamiseksi, itse laitoin neljä. Lakkaa oli kuitenkin ilo levitellä kynsille kaikki nuo kerrokset sen käyttäytyessä oikein mallikkaasti sudittaessa.


Jäämme siis odottelemaan parempien koristelutuulien puhaltelua tännepäin. (Sekä tilaamani Messy Mansion Decal Matin saapumista, mikä ratkaissee sen ettei suttuja tulisi tehtyä enää kynsille.. ;) )

9 kommenttia:

LauraKatarooma kirjoitti...

Mikä kaunotar!

Nena Sofia kirjoitti...

Ooh, on kyllä ihana lakka! ♥

Charming Nails kirjoitti...

No nyt on hieno lakka!!

Nanne kirjoitti...

Miulla lojui kans tämä lakka käyttämättömänä Helmerissä varmaan vuoden päivät, ennen kuin sain tämän kynsille :D
Nätti tämä kyllä on, mutta jotenkin en tuntenut oloani kotoisaksi tämän kanssa, joten laitoin lakan kiertoon :)

Dimavarien kirjoitti...

Oijoij kuinka nätti sun kynsillä. Välissä on kyllä niin kiva olla myös koristelematta, ei ainakaan peitä lakkaa niillä leimauksilla... :D

Sonja kirjoitti...

Oih, onpa ihana lakka! Niin kaunis, ei kaipaa koristeluja ollenkaan (mielestäni) :)

Enail kirjoitti...

voi miten kaunis lakka :)

E-S kirjoitti...

Katarooma, Nena Sofia ja Charming Nails: Toden totta, teil on silmää! ;)
Nanne: Se on välillä pienestä kiinni mikä tuntuu itselle sopivan ja mikä ei... En haluaisi tunnustaa mutta mulla itse asiassa Zoyan Dream vastikään aiheutti vastaavaa epäkotoisuutta, mitä ihmettelin itsekin kun se on niiiin nätti. O_o

Dimavarien: Kiitos! Ja se on joskus jopa viisasta, mulla kun ei ainakaan viime aikaiset koristeluyritykset menneet ihan nappiin. :D
Sonja ja Enail: Kiitoksia kommenteista! :)

dileany kirjoitti...

Tuo on kyllä ihana lakka! Itse tein sillä viime halloween kynnet =) Laitoin alle mustan lakan niin ei tarvinnut kauhean monta kerrosta laittaa nubaria =)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...