16. tammikuuta 2016

Roarrr!! - liukuvärjätyt leo-kynnet

Edelliset liukuvärjäykseni ihastuttivat itseäni niin kovin että samaisella tekniikalla tuli tehtyä nämä seuraavatkin lakkaukset, mutta tällä kertaa hyppäsin väreissä hemppis-alueelta kotoisempaan maastoon, kelta-ruskea-oranssiin, ja lisäksi kynsille tuli villieläinprinttiä. Se onko kyseessä nyt gepardit, leopardit, leijonaa vai kenties amurintiikeriä jää katsojan arvioitavaksi... Mun kaikki eläinprintit kynsillä on tähän asti olleet 'leopardeja' ja nämäkin kynnet saavat kyllä postauksessa leopardi-häshtägin. ;D


Tiedättekö sen tunteen kun edessä on kolme söpöä saman merkin creme-lakkaa, joilla tietää saavansa aikaiseksi kivan liukuvärjäyksen? Se on oikea lakkailijan unelmatuokio täynnä toiveita ja söpöjä lakkaputeleita! Usein nuo harmoniset lakkakolmikot löytyvät itselläni Essie tai OPI-laatikoista. Tällä kertaa kynsille syntynyt liukuvärjäys oli OPI:a lakkoina I Just Can't Cope-acabana, Where Did Suzi's Man-go? ja Going My Way Or Norway?. Liukuvärjäyksen päälle päätin leimata eläinkuosia DRK-A-laatasta. Leimauslakaksi valikoin Color Clubin Revvvolutionin, sillä halusin edes vähän jotain kimalletta tai holoa kynsille, ja Revvvolution maltillisen elegantti scatter-holo jopa riitti meikäläiselle tällä kertaa.


Mä näen tässä lakkauksessa jo vähän lomafiilistä, sillä mulla ei lopultakaan ole enää montaa työpäivää jäljellä siihen että siirryn lennosta noin 50 astetta korkeampiin lämpötiloihin. On tehnyt mieleni jo tällä viikolla heittää työrukkaset tiskiin, mutta vielä pitää jaksaa ihan muutama päivän punnertaa ja sitten lomareissu kaakkois-Aasiaan kutsuu. Kohta alan siis lomakynsiä suunnittelemaan. :)


11 kommenttia:

LauraKatarooma kirjoitti...

Ihanat ja piristävät! <3

Nanne kirjoitti...

On kyllä siistit kynnet! Wau!
Mie taidan olla hieman kateellinen, kun siulla alkaa loma ja pääset karkuun näitä pakkasia :P

Emma kirjoitti...

Tulipa kesäfiilis, kiitos tästä! Ja mahtavaa lomaa jo näin hyvissä ajoin toivotellen :)

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Ihanaa lomaa sulle, kaipaan lämpöä ja aurinkoa. En ois kyllä ikinä keksinyt kaivaa noita lakkoja yhteen lakkaukseen mutta sopivat ihan tositositosi hyvin. Ihanat!

Enail kirjoitti...

Ihanan eläimelliset :)

Nena Sofia kirjoitti...

Oi miten söppänät kynnet, aivan ihanat ♥ Huippua reissua sulle, rusketupa munkin puolesta! :D

Tintti kirjoitti...

Ihanan pirteät kynnet ja tosi hyvä idea ottaa tota ruskeaa keltaisen ja oranssin kaveriksi :). Oikein rentouttavaa lomamatkaa, nauti auringonpaisteesta!

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Oletko kuullut Mereneid-tuotesarjasta? Tampereella järjestetään 5.2.2016 Mereneid tuote- ja koristelukurssi, joka järjestetään Esthetique Tampere -salongissa. Tapahtuma on kaikille kynsistä kiinnostuneille avoin ja vieläpä ILMAINEN!:) Mukaan mahtuu vielä muutama osallistuja. Täältä pääset tutustumaan tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1226873664006295/

Funky and Fifty kirjoitti...

Kivat <3!

Emma kirjoitti...

Oi onpa pirteät kynnet! Itse en ole ikinä onnistunut liukuvärjäyksessä, mutta voisihan sitä nyt testata :)

Tike kirjoitti...

Vau! Ihanan pirteät kynnet!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...