24. helmikuuta 2013

Pari eri glitteriä

Tälläkin viikolla sattuivat meikäläisen vapaapäivät viikonlopulle, kuten oli edellisviikollakin ja kuten tulee valitettavasti olemaan vielä ensi viikollakin. Puuduttavaa! No mutta viikonloppuni alkajaisiksi lakkasin tietenkin kynnet, joista tuli tahattomasti hieman jouluiset. Joulu-vivahteen takia lakkaukset eivät ehkä tällä kertaa niin kovasti miellyttäneet itseäni. Poistin ne juuri. Onneksi mulla on paraikaa pari "pastelli-tilausta" vetämässä Ebaysta ja Harlowilta, niin pääsen pikapuoliin siirtymään kevätväreihin! :) (Kevätvärejä ei tokikaan löydy vielä yhtää pienehköstä kokoelmastani...)

Lakkasin kynnet perjantaina Zoyan Nidhillä. Lakkaaminen Zoyalla oli jälleen erittäin miellyttävää, suti ei tehnyt yhtäkään mielivaltaista hutiliikettä ja lakka levittyi juuri niinkuin minä halusin. Nidhi on oranssinpunainen lakka, jossa on kultaista shimmeriä. En saanut valitettavasti perjatai-illan hämyssä yhtäkään asiallista kuvaa pelkästä Nidhistä, joten postauksen kaikki kuvat ovat seuraavana päivänä lisäämieni glittereiden kanssa.


Lakkasin joka toisen kynnen Nicole by OPI:n Confetti Funilla ja joka toisen Golden Rose Jolly Jewels numerolla 114.

Vasemmalla Confetti Fun ja oikealla "114".
Confetti Funista tykkään ehkä enemmän. 114 on tikkujen ja mielikuvituksettoman nimensäkin takia astetta tylsempi, mutta kuitenkin ihan ok tikkuglitterlakaksi. Tikut näyttää joissain lakoissa tosi rumille, mutta mä oon alkanut kuitenkin jopa harkita China Glaze Glitz n Pieces lakkoja, jospa niistä vielä joku aurinkoinen päivä hankkisi vaikka yhden...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...