1. helmikuuta 2013

Helmikuu startattu :D

Helmikuu alkoi mukavasti glitterpläjäyksellä postiluukussa. Selailin vain reilu viikko sitten erään Ebay-myyjän valikoimia ja pohdin tilatako glitter-sydämiä vai tähtiä vai molempia..? Koska OPI:N Nothin- Mousie About it mulla jo löytyy niin päätin skipata sydän-osaston tällä kertaa, vaikka Nicole By OPI:n tämä trio kyllä hieman houkutteli...

Nicole by OPI on tuttu nimi, mutta nyt vasta sain ensimmäisen pulloni merkkiä. En ole täysin varma onko kyseessä OPI:n sisar-tuotantoyhtiö vai mistä moinen nimi, mutta oleellisinta onkin että sieltä löytyy ihania lakkoja. :) Otin Selena Gomez -sarjan Confetti Funin sekä samalta myyjältä löytyvän Wet n Wildin Fergie -sarjan tähtilakan Hollywood Walk of Famen. Pian tilauksen jälkeen tuli ilmi että näitä Fergie -lakkoja taitaa keväällä tulla Suomen Seppälöihin, mutta sainpahan omani jo ennen sitä. Täytyy sanoa että olipahan tämä Ebay-myyjä nopea tilauksen toimittaja! Odottelin itse asiassa ensisijaisesti jo 13/1/13 tilaamiani A-Englandin lakkoja, joiden puolesta alkaa olla jo vähän haikea fiilis, mutta kyllä nämä tänään tulleet glitterit silti piristivät päivää.

Tilauksen täydennyksesi nappasin vielä Sally Hansenin Hard to get (- se on nimi) valkoisen lakan. :)


Kuin pieniä koristeita, vai mitä?! :D

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia

Riikka / LA LA LAND kirjoitti...

Oi oi, nyt heti käyttökokemuksia tuosta Fergiestä!
Olen pitkään pohtinut sen ostamista, mutta epäilyttää tuo tähtien toimivuus...Tuntuuko ne selkeästi (tai siis reunat) ja onko niitä hankala metsästää?

Joskus olen koristellut kynsiä askarteluglittertähdillä ja ne oli jotain ihan kamalaa, kun eivät suostuneet kaartumaan kynsillä :D

E-S kirjoitti...

Täytyypä ottaa ensi kädessä kokeiluun tuo Fergie! Availin jo saatuani vähän puteleita ja lakkaa nostellessani sudissa nousi ainakin ihan kivasti tähtiä, kun esimerkiksi jos vertaa OPI:n Nothin Mousie About it sydän-lakkaan niin niitä sydämiä ei meinaa saada sutiin oikein hakemallakaan. Raportoin kokemuksista tarkemmin kynsille kokeiltuani. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...