20. helmikuuta 2013

Hurra-A-England!

Vihdoinkin tänään 38 päivän odottelun jälkeen A-Englandin synttärialeista ostamani 2 lakkaa saapuivat. She Walks in Beauty ja Saint George! A-Englandille pukkasi tammikuussa ikävään saumaan eli juuri synttärialennusten jälkeen suuria ongelmia, kun heidän ulkomaiden kuljetusfirmansa yllättäen lopetti toimitukset. Kurja yllätys, mutta oleellisinta oli loppujen lopuksi kuitenkin se että asiakkaiden tilaukset hoidettiin kunnialla, vaikka sitten myöhemmin kuten minun tapauksessani.


Tuo She Walks in Beauty on vain niin järjettömän kaunis lakka että oli suuri ilo saada se lopultakin hyppysiini. Ooh, mikä hienous! Mieskin tunsi tämän lakan nimeltä jo sen saapuessa. :)
"Pyhän Yrjön" tumman vihreä holo (eli tuo toinen lakka) on toki näyttävä sekin, mutta tässä seurassa valitettavasti kruununkantaja oli jo valittu...

9 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kauniita

E-S kirjoitti...

No vähintäänkin! :)

Katja kirjoitti...

Mielettömän kauniita lakkoja!

Lunalii kirjoitti...

She walks in beauty on ihan hurjan kaunis! Oon jo vähän aikaa himoinnut sitä, mutta jes kun tuli toi kuljetushommeli :(

SaraGalaxyy kirjoitti...

Tosi ihania lakkoja! Mulla ei oo yhtään ton merkkistä lakkaa, mutta haluaisin kyllä kovasti :) Tyhmä Royal Mail ku ei enää toimita lakkoja :(

E-S kirjoitti...

Kiitti kommenteistanne, Katja, Lunalii ja Sara! :)
A-Englandin nettisivulla tulee todella edelleen ekana vastaan tuo kuljetusongelmatiedote, mutta joku firmahan lopulta hoiti kuitenkin eteenpäin nämä jo aiemmin tehdyt tilaukset ainakin... Toivottavasti A-England voisi tehdä jatkosopimuksen ko. firman kanssa, sillä myyntiä varmasti olisi!

June kirjoitti...

Hyvä että kuitenkin sait nuo ihanuudet :)

Sulokynnet kirjoitti...

Minä tota She walks in beautya himoitsen... :)

E-S kirjoitti...

Ymmärrän hyvin himon SWIB:iä kohtaan - itsekin miltei itkin iltaisin, kun ei sitä viikkoihin meinannut alkaa kuulua. Hyvä tosiaan että nyt tulivat lopulta. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...