5. helmikuuta 2013

Mereen hyppäävät tähdet

Postausten otsikointi on välillä hieman haasteellista. Ajattelin että voisin vastaisuudessa nimetä yhden lakkasävyn postaukset sen käytetyn lakan nimellä, kuten Zuza-lakan kanssa viimeksi tein. Ja jos taas koristelen kynttä yhtään, niin voisin yrittää keksiä aina jonkin "runollisen" otsikon kuten tällä kertaa. :)

Eilen tekemiini lakkauksiin inspiroiduin Sonnelan blogissa törmäämistäni toissakesän merellisistä kynsistä (jotka voit vilkaista täältä). Sonne oli lakanut pohjasävyn OPI:n Last Friday Nightilla, jonka sininen kuulto ja flakiesit olivat koko lakkauksen juju.

Minä valitsin lakoistani turkoosin kultoisen Nfu Oh 54:n lastulakan, jota laitoin 3 kerrosta. Nufun alla oli 1 kerros Rimmelin aluslakkaa sekä 1 kerros Essien Beam Up -lakkaa, jonka pitäisi optisesti vähentää kynnen keltaisuutta... Beam Up näytti toimivan mainiosti jo yhdellä levittämällä mutta ehkei riittävästi, sillä Nufu-lakkausten jälkeenkin keltaisuus puskee läpi... :/ Vain valon osuessa lakkaukseen lastut näyttävät siniseltä.
 

Jatkaessani koristeluihin en enää jatkanut Sonnen jäljillä, vaan keksin aina yksi kerrallaan mitä teen seuraavaksi. :) Kynnen kärjet päätin peitellä yhden nurkan China Glazen For Audreylla ja toisella Essencen Date in the Moonlightilla.

Kärkiraitojen jälkeen päädyin leimaamaan Konadin leimauslaatan m25 -laatan kukkakiemurakuviota samaisen merkin sinisellä lakalla. Siitä ei meinannut tulla yhtään mitään! En tajua miten DRK-A laatalla leimailu on ihan lasten leikkiä, mutta näillä Konadin laatoilla menee pelkäksi kiroiluksi...
No, sellasia 70 prosenttisia kuvioita siirtyi sitten jopa kynsille asti. Koska leimakuviot eivät ole näin kynsien ainut the juttu, niin kuvioiden vaillinaisuus ei loppujen lopuksi ole edes häiritsevää. :)


Dotting toolilla töpsötin pieniä holo-pilkkuja Color Clubin Angel Kiss -lakalla.

Muistin että Riikka kyseli pari postausta aiemmin Wet n Wildin Fergie -lakan toimivuudesta, joten päätin sitten kalastella kyseisestä pullosta vielä yhdet tähdet kynsille... Joka sutiin lakkapullosta saa kyllä helposti nostettua muutaman tähden, mutta suurin osa lakasta on mielestäni sellaista kirkasta pehmeää geeliä.


Tykkään näistä kynsistä vaikkei kaikki mennytkään "Strömsön tyyliin"!

Eilinen muuten oli mulla aivan megalomaaninen postipäivä; tuli eniten lakkoja ikinä!!! Ja tänään vielä muutama lisää. :) I know - I'm nuts... Siitä lisää seuraavassa postauksessa.

2 kommenttia:

June kirjoitti...

Ihanat kynnet ja Nfu 54 :)

E-S kirjoitti...

Kiitos, June!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...