15. lokakuuta 2012

Eka Butter London testissä

Stockmannilta löytyi pari päivää sitten kaipaamaani Butter London merkkiä. Hinta oli suolainen 17€, mutta Hullujen päivien hullutteluhengessä sallin itselleni ostaa yhden sävyn. Olihan merkkiä nyt päästävä kokeilemaan! Hyllyssä oli todella houkuttelevia glitterpulloja, mutta koitin olla järkevä ja valitsin harmaanturkoosin Artful Dodgerin. Eilen sitten avasin putelin käyttöön, ja ensimmäisen kerroksen levitys aiheutti pienoisen pettymyksen. Peittävyys oli todella hento. Olisi odottanut koostumuksen olevan merkin nimen mukaisesti "voimaisen" raskas ja peittävä

Yksi kerros Artful Dodgeria.

Lisäpeittoa oli ehdottomasti laitettava ja 3 kerroksen jälkeen olin lopulta tyytyväinen. Sävy oli sellainen kuin piti. Laitoin päälle vielä Cesarsin Rapid dry top coatin, joka jätti pinnan kauniin kiiltäväksi.
Väri itsessään on varsin kaunis, mutta kieltämättä odotin Butter London merkiltä hieman enemmän (- enkä vähiten hintansa puolesta). Ensimmäinen kerta merkin parissa ei ollut tajunnanräjäyttäjä. Aika näyttää eksynkö jatkossa vielä BL -osastolle.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...