22. lokakuuta 2012

Huono kynsipäivä

Näinä päivinä tulee kokeiltua ensi kertaa monenlaista kynsien parissa... Tällä kertaa tippitarrojen käyttöä. Luulin että homma olisi helppoa kuin heinänteko mutta eipä todellakaan ollut.

OPI:n Heart Throb aiheutti minulle harmaita hiuksia ja lisäksi taisin olla liian hätäinenkin, eikä se aina ehtinyt kunnolla kuivua kun iskin jo tarroja kynnelle. Jouduin tekemään yli puolet uusiksi. Oikea peukalo ei meinannut 3. kerrallakaan onnistua, mutta jätin leikkimisen siksiin ja koitin paikkailla vahinkoja vain lisäämällä töpötellen lakkaa.


Tippitarrat tahtoivat tarrautua aluslakkaan, vaikka olin kuivetellut mielestäni jo hyvän aikaa. Tein tipit China Glazen Wild Minkillä. Koitin peitellä sottaista työnjälkeä vielä flakiesillä, Color Clubin Snow-flakesilla. Ja koska mikään ei jostain syystä riittänyt niin kokeilin vielä kaiken päälle tehdä leimaukset (koska se sujui viime kerralla niin hyvin). No nyt taisin oppia että shimmer-lakoilla ei kannata yrittää leimata. (Muita mulla ei ollut töissä ollessani mukanakaan.) CG:n Señorita Bonitalla laitetut leimakuviot hädintuskin näkyvät ja sotkevat vain entuudestaan sekavaa vaikutelmaa... Pakko todeta että lopputulos ei ole ihan sitä mitä olisin toivonut. Kauempaa ja tietyssä valossa nämä on ok, mutta lähempää tarkastelua ne eivät oikein siedä. :-(

Mutta häntä pystyyn: tein tänään ekan ikinä tilauksen Mimaxille ja tulossa on 2 mahtavaa XL-leimauslaattaa! Lisäksi odottelen FB:n kynsikoristekirppikseltä ostamiani kahta OPI:a saapuvaksi näinä päivinä. :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...