4. lokakuuta 2012

Kynsilakkataivas

Elän varmaan eräällä tavalla elämäni materialistisinta aikaa. Tokihan olen aina pitänyt hyvien ostosten tekemisestä, mutta aiemmin se ei ole koskaan ollut näin hävyttömän silmiinpistävää kuin nyt. Olen muutaman viikon sisällä tilannut 17 lakkaa nettiputiikeista ulkomailta ja ostellut pullotolkulla myös Suomessa.

Eilen viimeksi lompakko repesi isosti Cesarshopin avoimien ovien päivillä. Ostin 6 lakkaa, nail art -kynän, Konad -leimauslaatan, glitteriä ja kynsikiekkoja. Olen nyt ensimmäisten Color Club -lakkojen onnellinen omistaja.


Bongasin Cesarshop:in 'avoimien ovien päivän' heidän verkkosivuiltaan ja luulin sen olevan ainutlaatuisempikin tapahtuma värvätessäni siskoni mukaani ostoksille, mutta paikan päällä selvisikin että näitä on aina joskus, muutamien viikkojen välein. Paikka oli sellainen enemmän varasto- kuin myymälätila, joka on ilmeisesti koulutuskäytössä. Hyllyt pursusivat ihanuuksia ja saimme ystävällistä palvelua; minäkin amatöörikysymyksineni... Ostin Cesars Secret merkin päällyslakan (kuvan hopea puteli); kehuivat sitä paikan päällä ihan kelvolliseksi. Postauksen ekassa kuvassa on kaikki ostokseni. Taisi mennä 60€...


Materiaeuforiani kruunasi tällä viikolla kohdalleni sattunut arpaonni Saran blogin 1-vuotis-arvonnassa! Jei! Voitin OPI:n minilakkoja jotka kaikki ovat onneksi minulle uusia, ja silti sellaisia joita mielellään pääsee kokeilemaan. Kiitos vielä Saralle ihanasta palkinnosta!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...