28. huhtikuuta 2018

Picture Polish: Sunset

Nyt on näytillä pelkkää swatchia, sillä koristeluja ei viikko sitten kynsilleni syntynyt. Kaipasin jotain piristävää väriä ja tartuin Picture Polishin Sunset lakkaan, joka on väriltään oranssinpunainen, koostumukseltaan hieman jellymäinen ja efektiltään hitusen neon. :)


Sunset on oikein nätti ja aurinkoinen lakka. Mulle tulee siitä hieman mieleen myös samantapainen China Glazen Red-y To Rave, ja sen huomatessani naurahdin itselleni että mun lakkakokoelmalla voi kyllä taputtaa itseään olalle onnistuessa hankkia lakkoja, joille ei dupea omista lakoista löydy. ;-D


Näillä kynsillä pyörähdin Nosturissa Pariisin Kevään keikalla viime lauantaina. Nosturin siniset spottivalot korostivat hämärässä hieman kynsiä, mutta huomattavasti kirkkaammin loistivat samanväriset oranssit alueet tennareissani, joissa oli ilmeisesti enemmän valkoista pigmenttiä mukana. Jos olisin lakannut valkoisen lakan Sunsetin alle, niin olisi se tietenkin hohtanut enemmän myös!


Sitten vain odottelemaan Vappua ja kaikkia värikkäitä vappukynsiä. Toivon että ehdin väsätä jotkin kivat lakkaukset kyseiselle kevään etapille.. Vappuaattona mulla on tietenkin töitä, mutta aikomuksena on nostaa grilli varastosta pihalle nyt viikonloppuna ja grillailla vieraiden kanssa aattoiltana. Vappugrillaukset ovat olleet usean vuoden perinne - kelistä huolimatta. :)

Onko muilla ollut tapana grillailla keväät ensimmäiset makkarat tai kasvisnakit Vappuna?

2 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Ihana kesälakka :) Mä asun kerrostalossa, joten pääsen grillailemaan harmittavan harvoin, rakastan grilliherkkuja! Onneksi mun vanhemmat asuu muutaman kilometrin päässä, joten siellä herkutellaan kesäisin :)

E-S kirjoitti...

Maiju: Kiitoksia! Hyvä että sullakin sitten grilli löytyy kuitenkin läheltä. Mekin itse asiassa vanhemmilla korkattiin grillikausi jo tänään. Huomenna sitten jatkuu... :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...