29. huhtikuuta 2018

KBShimmer: Solar Flair ♥

Magneettilakat ovat nyt vuoden päivät tehneet uutta tulemista tai jonkinmoista imagon uudelleen luomista. Minun kohdallani tämä on toiminut, vaikka muutama vuosi taaksepäin asenteeni oli vahva 'ei' magneettilakoille; koin silloin leimailuhommat mieluisampina. KBShimmerin tämän kevään Launch Party magneettilakkojen kahdeksikosta ostin itselleni 2 kauneinta, ja nyt ensimmäisenä kokeiltua Solar Flair lakkaa ihaillessani luulen että joudun hommaamaan vielä pari sävyä lisää...


Solar Flairia on kynsilläni 3 helppoa kerrosta. Harkitsin laittavani tämän alle mustaa lakkaa, mutta JessFACE90 :n swatch-videon rohkaisemana totesin että se ei ole välttämätöntä. Kuvion luomiseen tarvittavia mulle on kertynyt 3 eri merkkistä: F.U.N Lacquer, Masura ja KBShimmer. Kokeilin ensin KBShimmerin omaa, kun merkillä itsellään nyt lakattiinkin, mutta en saanut kuvioita aikaiseksi. Myöskään Masura ei toiminut mun käsissäni. Mutta F.U.N Lacquerin magneetti toimi (- niinkuin viimeksikin) ja kauniit magneettikuviot syntyivät.


Magneettikuvion onnistuminen teki lakkaan odotetusti syvyyttä, ja Solar Flair näyttää kynsillä nyt ihan lasipintaiselta korukiveltä.

Launch Party -kokoelmassa julkaistiin myös erityisesti magneettilakkojen päälle sopiva hopeaholo-topperi ja vaikka en sitä ostanut, niin halusin kokeilla Solar Flairin päälle jotain samantyylistä. Kätköistäni löytyi aiemmin vailla käyttöä jäänyt Color Clubin Concrete Jungle, jonka sininen shimmer jäi hyvin näkyville Solar Flairin päällä. Väriyhdistelmä on epätyypillinen, mutta shimmer on niin pientä että kokonaisuus ei kuitenkaan ole häiritsevä.


Oletteko te muut ihastuneet magneettilakkoihin?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...