17. elokuuta 2015

Häikäisevän kesän oranssi

Menneellä viikolla mulle iski tarve lakata kynnet oranssilla. Liekö se sitten johtunut liiallisesta lomaloikoilusta auringossa tai akuutista porkkananpuutteesta, mutta halusin kynsille ehdottomasti ja nimenomaan ärhäkkää oranssia. Tuumailin siinä mukamas läpi kaikki sen väriset lakkani, mutta olin kuitenkin tainnut jo aiemmin päättää lakkaavani KBShimmerin 24 Carrot Boldilla. Siinä on erittäin ätäkkä oranssi sävy höystettynä kultaisella shimmerillä. Nimettömiin kynsiin tein niin sanotut aksentit F.U.N Lacquerin Royal Chapel (H) lakalla, joka pronssinkultaisine hologlitterineineen kilpailee kyllä varteenotettavasti huomiosta: 


Näissä kynsissä sain pidellä kesäkelejä ja hilpaista kesä-Helsingissä osallistuen muun muassa mukaviin festarietkoihin, joissa kynsienlakkaus sai enemmänkin suosiota, ja missä lisäksi itse osoitin suosiota laulaja Jari Sillanpäälle siemailemalla hänen 50-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi lanseerattua skumppaa! =D


9 kommenttia:

LauraKatarooma kirjoitti...

Onpas herkullinen oranssi...

Sannu kirjoitti...

On tosiaan herkku! Ihana, aurinkoinen sävy <3

Nena Sofia kirjoitti...

Onpa ihanan näyttävä yhdistelmä! Kauniit :)

Anni kirjoitti...

Wauu mikä oranssi! Kelpaisi tännekin.. :D

Nanne kirjoitti...

On kyllä kauniita molemmat lakat ^.^

Enail kirjoitti...

Herkullinen oranssi ja tuo Royal Chapel sopii hyvin sen seuraksi :)

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Nam mikä oranssi!

E-S kirjoitti...

Kiitoksia kovasti kommenteistanne (näin viiveellä) teille Katarooma, Sannu, Nena Sofia, Anni, Nanne, Enail ja Tinkerbell!
<3

Krista A kirjoitti...

Ihan rakkauslakka! ^_^

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...