14. elokuuta 2015

Top 10 -lakkani tällä hetkellä

Muutama viikko on jo vierähtänyt siitä kun Belegwen ensimmäisenä listasi blogissaan sen hetken Top10 -kynsilakkansa, ja sittemmin monimoni kynsibloggaaja on myös julkaissut oman listansa. Muiden julkaistessa omia listojaan olen itse ehtinyt moneen kertaan pähkäillä mitä lakkoja valitsen omaan kärkikymmenikkööni ja millä perusteilla. Sanottakoon että lakkakohtaiset perusteet ovat kohtalaisen löyhiä; fiilispohjaisia lemppareita olen vain valinnut, mutta otin hieman huomioon kokonaisuutta eli halusin listalle edustetuiksi edes hieman eri värejä, lakkatyyppejä ja merkkejä. :)

1. Essie: Set In Stones

 Konstailematon, hopea-glitterinen Set In Stones on ollut lakkasuosikkejani jo pitkään. Tätä lakkaa tekisi usein mieli sipaista lakkaukseen jos toiseenkin. Värinsä puolesta näen Set In Stonesin sopivan hyvin niin arki- kuin juhlakynsiin.

2. Color Club: Cosmic Fate

 Color Clubin Halo Hues -hologrammilakoista yhden oli pakko päästä listalleni, eikä päätös omistamieni viiden sävyn välillä ollut vaikea. Cosmic Faten murrettu punaruskea sävy on aivan ihastuttava!

3. F.U.N Lacquer: Storm

 F.U.N Lacqurin Storm on top-listani toinen lakka jolla en ole vielä lakannut kynsiä, mutta en pelkää tippaakaan etteikö tämä lunastaisi paikkaansa suosikeissa vielä lakkaamisen jälkeenkin - niin kaunis on tuo hologramminen, marjapuuron värinen ihanuus. Lakkaamattoman kaunokaisen pääsy listalle symbolisoi myös hyvin sitä tosiasiaa että mulla löytyy tavan takaa Helmeristä tällaisia helmiä, joita en ole vielä ehtonyt testata. F.U.N Lacquer on merkkinä saanut tänä vuonna suurta suosiota, enkä ihmettele miksi. Tämä Storm lämmittää mieltäni myös olemalla Limited Edition -harvinaisuus. <3

4. Zoya: Zuza

 Turkoosi on ehkäpä lempivärini kynsillä, ja tämä vihertävänturkoosi Zoyan Zuza on aivan ässä lakaksi! Hehkuvan shimmerinen kesäväri, joka onkin jo pitkäaikainen lempparini.

5. Zoya: Tomoko

 Zoyan Pixie Dust -tekstuurit ansaitsevat ehdottomasti päästä suosikkilistaukseeni. Oma lempparini on kultainen Tomoko, joka aikoinaan jo ihastutti suuresti ensilakkauksella luodessaan minulle suorastaan prinsessamaisen fiiliksen. :)

6. KBShimmer: Belle Of The Mall

  KBShimmer on yksi suosikki-lakkamerkeistäni, jolta löytyy niin paljon ihania yksilöitä että parhaimpien valitseminen niiden joukosta on jopa hankalaa. Päädyin valitsemaan tällä hetkellä lemppariksi Belle Of The Mallin, joka haluaa edustaa listalla sitä että pidän vähän myös punaisesta väristä. En ole punaisten lakkojen suurin ystävä, mutta ehkäpä nuo glitterit tekivät lakasta helposti lähestyttävän ja olen edelleenkin aivan onnessani tästä herkkalakasta, joka lakattaessa yllätti kauneudellaan.

7. OPI: Comet In The Sky

 OPI:n Comet In The Sky on ehkä maagisimpia lakkoja pullossa, jota voisi vain tuijotella ja tuijotella... Ja niin olen tehnytkin, tällä lakalla ei ole nimittäin vielä lakattu kynsiä. ;-D

8. OPI: DS Radiance

 Yksi vanhimpia kynsilakkojani "kynsiurani" alusta on OPI:n DS Radiance, joka on kaunis ja hyvin levittyvä hopealakka. Desiger Series lakoista olisi moni muukin sävy ansainnut paikan lemppareista, mutta Radiance valikoitui suosikiksi tällä hetkellä. Se on todellakin jo vanha suosikkini!

9. OPI: Underneath The Mistletoe

 Mariah Carey Holiday -kokoelman Underneath The Mistletoe lakkaan liittyy valtava huojentuminen siitä että minullakin on olemassa oma, ihana joulusävy. Olin jo epäillyt itseäni vialliseksi kynsiharrastajaksi, koska melkein kaikkien ihailema China Glazen Ruby Pumps ei ollut säväyttänyt minua erityisemmin, mutta tämä OPI teki sen. Mun oma joululakka!

10. Essie: Splash Of Grenadine

 Splash Of Grenadine on ehkä herkullisimman värinen lakka ever. Siitä lähtien kun sitä ensimmäistä kertaa kokeilin se on jäänyt mieleeni yhtenä suosikkinani. <3

Siinäpä on minun tämänhetkinen kuuma kärkikymmenikköni! Löytyykö listaltani omia suosikkejanne tai lakkoja, joita ette ole koskaan noteeranneetkaan? ;)

5 kommenttia:

Enail kirjoitti...

Mun lakkakokoelma on selkeästi vajaa kun en omista lähes koskaan yhtään lakkaa näiltä ihmisten top kympeistä :D Cosmic Fateakaan en omista, mutta itseltä löytyy samasta sarjasta Beyond ja vaaleista CC:n holoista Harp On It sekä Halo Graphic, joiden pohjalta en voi muuta kuin kehua Color Clubin holoja. Ainakin Harp On It tulisi mun omalle top kympille :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Namuja kaikki kyllä. Ite oon kans miettiny tällasen listan tekemistä.... :D

E-S kirjoitti...

Enail: Ihmisten listat on kyllä jonkin verran erilaisia, mutta se on ihan lukijan itsensä päätettävissä postauksen nähtyään onko oma kokoelma vajaa vai ei... ;) Tuota Cosmic Fatea suosittelisin sokeasti ihan kaikille, jotka vain tykkää holosta - se on niin kaunis sävyltään. Uusia Halo Hueseja sit vaan odotellen! :D

Katarooma: Tee ihmeessä - näitä top10 -postauksia muilta on just kiva käydä lukemassa. =)

Nena Sofia kirjoitti...

Onpa ihania lakkoja sunkin listalla :) DS Radiance löytyy täältäkin ja on ehdoton lempparihopeani, ja noin yleisestikin siitä tykkään. Muita näistä en omista, mutta osan toki kotiuttaisin silmääkään räpäyttämättä ;)

E-S kirjoitti...

Nena Sofia: Radiance on kyllä ihana! Voin ehdottomasti suositella mitä tahansa listan lakoista - eiväthän ne muuten olisikaan mitään suosikkeja. ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...