1. maaliskuuta 2014

Zoya: Maria Luisa

Helmeristäni löytyy mittava arsenaali erilaisia glitter-toppereita, toisin sanoen kimaltelevia päällyslakkoja. Oma lukunsa niiden joukossa on kultaiset topperit, joita on kertynyt sanalla sanoen kivasti! Ajattelin hieman karsia niistä osan pois, jos löytäisi joukosta ne itseä vähiten miellyttävät tapaukset mutta härregyyd kun se on mahdoton tehtävä..!

Zoyan Maria Luisan luulin olevan sellainen joka ei olisi niiin mieluinen, mutta on se:


Olen nyt kokeillut Maria Luisaa nyt jo parin eri värisen lakan päälle ja kultahippuineen päivineen se on kyllä aikas elegantti! Kulta-toppereideni joukossa tämä lakka vaan on näemmä oma uniikki yksilönsä, joten miten ihmeessä tästä nyt raaskisi luopua?


Onko teillä jokin suosikki kulta-topper?

7 kommenttia:

Annie kirjoitti...

Maria Luisa on kyllä ehdottomasti mun suosikki, ei siitä voi luopua! :)) Tosin mulla ei ihan hirveän montaa kultaista topperia edes ole, ILNP:n All Gold Everything on toinen suosikki. :)

eekku kirjoitti...

Nätti lakka ja kivoja lakkauksia

Sissi kirjoitti...

Mä tykkään tuosta tosi paljon, sillä on pelastettu parikin lakkausta jotka muuten olisi tuhoon tuomittu:) Muita kultatoppereita en juuri omistakakaan.

Tiina kirjoitti...

Voi apua, haluan tämän. :D

Dimavarien kirjoitti...

Maria Luisa ollut pitkään ostoskorissa, ja tää vaan kasvatti himoa. Aivan ihana.

Janna kirjoitti...

Jestas, että tuo Maria Luisa on kaunis! Tahtoo. :D

E-S kirjoitti...

Annie: Toinen mainitsemasi kultalakka onkin mulle ihan vieras, mutta mä oon kanssa koko ajan entistä vakuuttuneempi siitä että tämä ei kuulu niihin lakkoihin, jotka joutuvat etsimään uutta kotia.. :D

eekku: Kiitoksia!

Sissi: Pelkällä Maria Luisalla kyllä varmasti pärjäileekin jo aika hyvin!

Tiina: Sorryyy... :D Äkkiä sit vaan hankkimahan!

Dimavarien: Kiva jos tästä oli apua. Mä oon itse asiassa itsekin tässä nyt jo toista päivää ihaillut näitä kuviakin - että on se kyllä nätti! Miten ylipäänsä olin ajatellut että laittaisin tämän lakan eteenpäin?!

Janna: Älä muuta virka - ymmärrän hyvin! :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...