31. maaliskuuta 2014

Maaliskuun lakkoja

Joku saattoi jo arvatakin että minun blogissani putkahtaa ulos perinteinen ostospostaus näin kuukauden viimeinen päivä? Kyllä - tässä tulevat tämän kuun ostetut lakkani sekä yllätysbonuksena myös adoptoidut lakat, joiden alkuperäinen omistaja lähtee pitkälle reissulle ja viisaana tyttönä tiesi löytävänsä kynsilakoilleen hyvän orpokodin minun luotani. ;)

Ensin ne ostetut tulokkaat - nauttimassa takapihan kevätauringosta:

Sunshine, Arabella, Cosmo, Vega ja Lux.
Next Stop... The Bikini Zone, OPI Scores a Goal!, Sparrow Me The Drama, Spazmatic ja So Go-Diva.
I Reached My Gold!, Blush Hour, Chasing Rainbows ja Glamour Baby.
OPI Brazil kokoelma tuli nyt sitten hommattua ihan kokonaisuudessaan hankittuani nyt vielä nuo 2 puuttunutta yksilöä. Vaikkakin OPI Scores A Goal! lakkaa en ehkä olisi aivan välttämättä tarvinnut mutta jotenkin se piti hommata koska olisi ollut tavattoman hassua jos 12 lakan kokoelmasta olisi jäänyt puuttumaan yksi lakka! Spotlight On Glitter kokoelmasta hommasin puolet eli 3 lakkaa, jotka minua eniten säväyttivät. Ja olen tyytyväinen valintoihini. :)

Samassa kuvassa OPI-glitterien kanssa näkyy myös Seppälästä löytynyt punainen glitter-lakka Glamour Baby, jonka hankinnassa esiintyi vähintäänkin koominen sivujuonne... Olin käynyt parina päivänä ohimennen ihailemassa Seppälän lakkoja ja todennut mielessäni että "kyllä siellä todellakin olisi pari kivannäköistä lakkaa," mutta pyrin kuitenkin välttelemään lakkojen ostoa kaupoissa käydessäni ja jätin ne hyllyynsä. No, veinpä sitten lähipäivinä yhden kaverinkin katselemaan näitä lakkaihanuuksia (vaikkei häntä ehkä niiiiin hirveästi kiinnostanutkaan?); esittelin tohkeissani omat suosikkini ja sanoin että aion olla kuitenkin ostamatta näitä markettilakkoja, kun niitä ei sitten tule kauheasti käytettyä. Illalla kotona pengoin laukkuani ja ihmettelin että mikäs pikkuinen muovipussi siellä pohjalla oikein onkaan... Muistin vasta sillä hetkellä että olin toden totta jo edelliskäynnillä ostanut tuon punaisen glitter-lakan, mutta edes kaverin kanssa lakkahyllyillä käydessäni en yhtään muistanut ostostani, vaan väitin vankasti että en ollut hommannut mitään lakoista. Talk about self defence!

Onko tilanne menossa siis jo siihen että psyykkeeni ei tunnusta edes itselleni kaikkia lakkaostoksiani?!! =D

No mutta sitten vielä nämä huostaanotetut lakat:


En jaksa näistä saaduista lakoista alkaa arvuuttelemaan nimiä, sillä suurimmassa osassa niitä ei edes näy... Harmillista on varsinkin että tuosta oranssista OPI:sta puuttuu nimi; mitenköhän sen saisi selville?! Tummempi OPI-lakka on I'm Suzi & I'm Chocoholic ja se on kyllä näiden lahjalakkojen lempparini. Nytpä tuli sitten vähän erikoisuuksiakin kokoelmiini, kun sain parit Urban Outfittersin ja Bianco Gearin lakat! :)

6 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia sekä saadut lakat =)

Eve kirjoitti...

Oi mikä herkkukattaus taas :3
Onko tuossa oranssissa OPIssa shimmeriä vai onko se perus-creme?

Daniela kirjoitti...

Haha toi että et ollut muistanut ostaneesi sen lakan :''D
kyllä ihan kateus iskee melkein, kun kattelee kaikkia hienoja lakkoja mitä olet ostanut :)

Fani kirjoitti...

Ihania lakkoja jälleen :) Varsinki Zoyat ja Opit, mutta myös tuo Seppälän lakka näyttää ooikein hyvälle. :)

Emma kirjoitti...

Vähänkö nauroin tuolle Seppäläjutulle :D kunnon denial....
Herkullinen kokoonpano kaikkea ihanaa!

E-S kirjoitti...

eekku: Juu, molempi parempi!
Eve: Se on ihan shimmeritön perus-creme... Mikä se voi olla?!
Daniela: Eikö ollutkin hassua! Älä anna kateudelle turhaa sijaa; Paypal tili näyttelee välillä aika villejä lukuja näiden johdosta... :/

Fani: Kaikki on... Orlyt myös!! :D
Emma: Indeed! Syvälle on ajauduttu kun tällainen tapahtumakin piti kokea.. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...