5. toukokuuta 2019

Emily De Molly: Save Your Boredom

Tervehdys pitkästä aikaa! Täällä ollaan yhä, vaikka ei ehkä ole siltä vaikuttanutkaan. Tunnistan kynsiblogimaailman syöpäläisen tarttuneen itseeni, kun lakkailu- ja bloggailuinto on päässyt hieman hiipumaan. Lakkatilauksiakin olen tehnyt mielestäni hyvin maltilliseen tahtiin, vaikka en ole niistä nyt hetkeen jaksanut kyhätä blogiin esittelypostauksiakaan. Eniten olen tainnut tänä vuonna ihastella ja ostella Emily De Mollyn lakkoja, täytyy sanoa että merkki pistää kyllä kultasuoneen julkaistessaan nyt tiuhaan erilaisia foil-lakkoja, joissa vivahtelee useampaa eri väriä.


Emily De Mollyn Save Your Boredom on yksi näistä tänä keväänä julkaistuista upeuksista; ei niinkään foil-pintainen, vaan mikroflakieta kullan, vihreän ja sinivioletin väreissä. Aivan upea shifti! Tällä hetkellä kun omille kynsille ei tunnu koristeluja syntyvän niin Save Your Boredomin kaltaiset silmiä hivelevät, erikoismmat lakat ovat todellakin siunaus.

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Juuri kävin Hypnotic Polishin sivuilla ihastelemassa mm. näitä EDM lakkoja ♥ Ovat kyllä kauniita!

Sissi kirjoitti...

Näyttääpä hyvältä ja kiva, että postasit<3

E-S kirjoitti...

Heidi: Eikös vain olekin toinen toistaan kauniimpia! Hypnoticin sivuilla minäkin olen käynyt muun muassa ihailemassa näitä. ;)

Sissi: Kiitos kommentista, kiva kuulla! ♥

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...