30. joulukuuta 2018

Loppuvuoden tervehdys blogiin

Hoi, blogi, täällä ollaan! Pari kuukautta on vain hurahtanut ohi koittaessani miettiä seuraavia kynsikoristelujani ja postauksia, mutta en ole saanut mitään aikaiseksi sillä saralla. Olen kyllä vähintään viikottain käynyt kurkkimassa muiden kynsipostauksia sekä lempimerkkieni mahdollisia uusia lakkajulkaisuja, vaikka olenkin itse hiljentynyt hetkeksi.


Vapaapäivinä ja pikkujouluriennoissa mulla on useimmiten ollut jotain yksiväristä lakkaa, jota ei ole joka kerta tullut edes valokuvattua. Ylläolevissa vihreissä kynsissä on Picture Polishin Glitch päällystettynä KBShimmerin Wrapper's Delightilla. Viimeksi mainittu on mun pitkäaikainen joululakkarakkauteni, jonka kirkkaan pohjan kauhukseni huomasin kellastuneen tänä vuonna. Värimuutokset ovat tietenkin vääjämättömiä lakkojen monivuotisella säilyttelyllä, mutta harmi se on silti. Onneksi kellastuma ei tässä lakkauksessa pistä silmään vihreältä pohjaväriltä.


Joulun lakkaukseni oli yllä oleva F.U.N Lacquerin Million Dollar Dream kimallellen yksinään kirkkaan aluslakan päällä. Hämärässä valaistuksessa lakka tuikki kauniisti kuin kuusen valot. F.U.N Lacquerin säkennöinnistä ihastuneena olen suunnitellut tehtailevani jotain samankaltaista nopeaa uuden vuoden kynsiinikin. :)

 Oikein hyvää uutta vuotta 2019 kaikille! 

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Tosi kaunis tuo Funin kultainen kimallelakka <3 Osaisipa itsekin tehdä/pitää noin kauniita ja yksinkertaisia kynsiä.

Hyvää uutta vuotta myös sulle!

Nena Sofia kirjoitti...

Yritin pari päivää sitten tulla kurkkimaan sun blogia, mutta jostain syystä blogger ei suostunut avaamaan sivua. Säikähdin ihan, että joko sinäkin olet kadonnut! Ei sillä, että minulla mitään varaa valittamiseen olisi :D

Joka tapauksessa ihanaa nähdä, että täällä olet ja niin kiva kuulla sinusta! Molemmat lakkauksetkin on todella kauniit, erityisen ihanana pidän tuota joululakkaustasi, kovin elegantti idea, jonka toteuttaisin mielelläni itsekin :) Onnellista alkuvuotta! <3

E-S kirjoitti...

Heidi: Kiitos kommentistasi! Yksinkertaisia kynsiä oppii pitämään kun ei ajankäyttö ja inspiraatio enää yllä koristeluihin. ;)

Nena Sofia: Kiitos kommentista, ilahduttaa kuulla että täällä yhä joku käy kurkkimassa ja mukava että sinäkin teit paluun blogiisi. :) Olen kyllä käynyt lukemassa, mutta mullakin on itse asiassa blogger joskus tökkinyt eikä ole antanut julkaista jo kirjoittamiani kommentteja blogeihin, mikä on vähentänyt omaa kommentointiani.

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...