28. maaliskuuta 2018

Keväistä ja kotoisaa

Ulkona on yhä vielä ihan talvilämpötilat, mutta kotona on sentään jo hieman keväistä tunnelmaa ja Pääsiäisen värejä. Picture Polishin uusimmasta lakkajulkaisusta vajaa pari viikkoa sitten tilasin ainoastaan keväisenhempeän, vaaleanpunaisen Blossomin. Samaan syssyyn tilaukseeni tarttui myös viime kesäinen Cozy, joka näin pienen viiveen kera alkoi minua kiinnostelemaan.


Hieman vihreän suuntaan taittuva vaaleankeltainen Cozy holohippusineen lunasti odotukset myös kynsille lakattuna. Se oli helppo lakata, yllättävän kotoisa ja myös mieluisa sävy kynsilläkin! Tämä väri on minulle vahvasti sidoksissa kevääseen ja Pääsiäiseen.


Olen ollut tänä vuonna poikkeuksellisen innostunut Pääsiäisteemasta ja muun muassa kasvatin pitkästä aikaa raerauhon. Aiemmat pääsiäisenviettoperinteeni kun ovat olleet lähinnä vain suklaamunien syömisiä... Suunnitelmissani oli myös koristella pajunoksia maljakkoon - täälläpäin kun ei ikinä virpojiakaan ole sattunut niitä tuomaan, mutta se taisi nyt jäädä tänä vuonna tekemättä. Onhan tässä jo onneksi vähän kevään juhlaan silmäniloa muutenkin.


Vietättekö Pääsiäistä? Ja joko teillä on keväisiä värejä kynsillä?

2 kommenttia:

Nena Sofia kirjoitti...

Suklaamunien syöminen on ihan pätevä pääsiäisperinne :D Me ollaan useana vuonna käyty isäni luona pääsiäisaterialla, mutta tänä vuonna se jää välistä kehnojen aikataulujen vuoksi. Mutta no, Mignonit on pakko hakea joka tapauksessa!

Cozy on ihana, tää on yksi sellainen PP jota olen itsekin pitkään himotellut <3 Sopiipa muuten hyvin pääsiäisen viettoonkin :)

E-S kirjoitti...

Nena Sofia: Kiitos kommentistasi. Pääsiäsateria yhdessä kuulostaa mukavalta perinteeltä! :) Ja Cozy kannattaa ehdottomasti hankkia kokoelmiin. ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...