7. elokuuta 2017

Ruissi-minttua

Kesäisestä Ruisrockista on vierähtänyt jo kuukausi, mutta edelleen nuo aurinkoiset kolme päivää sekä valokuvat festareilta lämmittävät mieltäni. Festarikynnet esittelin Instan puolella jo tapahtuman aikaan, mutta tässä tuleee nyt vielä kunnon blogikatsaus lakkauksiin ja vähän myös itse festareihin. :)


Kuten viimeksikin totesin niin tämä kesä on totisesti mennyt simppeleiden lakkauksien kanssa. Ruissi-kynsilläni oli minttua hentoisella holokuorrutuksella. Minttu lakka on Cirquen High Roller ja holo-topperi China Glazen Fairy Dust. Mulla oli samat lakkaukset itse asiassa koko lomareissun yli viikon verran ja jouduin kyllä hieman paikkailla kärkikulumia jo heti Ruisrockin loppuvaiheista alkaen jatkaessamme matkaa...


Päivittäinen ohjelmanumeromme oli miehen kanssa taitaa jalkapatikka Turun keskustan liepeiltä Ruissaloon festarialueelle ja sitten illalla taas takaisin. Yllättävä kyllä tuo arviolta 6 kilometrin suuntamatka taittui kepeästi, kun juhlakansa kulki sankoin joukoin ja mielestäni kohteliaan hyväntuulisella otteella yhdessä kohti määränpäätä. Toisen päivän iltana mulla kyllä jalkapohjat huusivat hoosiannaa, mutta ihmeekseen toipuivat kestämään vielä viimeisen päivät koetukset.


Me tunnettiin Ruisrockin esiintyjistä karkealla jaolla kotimainen sektori, jota käytiin kuulostelemassa lähempää ja kauempaa. Oma vanha suosikkini oli Vesala ja yksi yllätyslemppari oli Antti Tuisku, jolla oli tosi vetävä show ja hauska tunnelma välispiikeissä. Tykkäsin kovasti myös Haloo Helsingin keikasta, mutta muistellessani heidän muutaman vuoden takaista esiintymistään samojen festareiden Telttalavalla, niin tämän vuoden esiintymisestä Rantalavan suuryleisölle ei huokunut sama lämpö ja vuorovaikutuksellisuus.


Mulla on tänä vuonna määrällisesti ehkä hurjin keikka- ja festarikesä ikinä. Ruisrockin lisäksi olin Miljoonarockissa ja Tikkurilafestivaaleilla sekä nyt olen käynyt parilla keikalla Allas Sea Poolilla, ja yhdet liput ovat taskussa odottelemassa Helsingin Juhlaviikkojen alkamista.. ♫ ♪

Oletteko te käyneet musiikkielämysten äärellä kesän aikana?! 

6 kommenttia:

Marppa kirjoitti...

Simppelit, mutta ihanan kirkkaat festarikynnet! Näenkö oikein, vai onko sulla hilettä päässä tuossa yhdessä kuvassa? :D
Itse olen käynyt muutamalla keikalla tänä kesänä.

E-S kirjoitti...

Marppa: Kiitos paljon! Oikein näet, glitteriä löytyy. :) Ruisrockissa oli Glitternisti-niminen teltta jossa työntekijät tekivät maksullisia glitter-meikkejä. Monet ottivat glitterit silmien tehosteeksi, mutta minä päädyin tuohon sivusiilin tehostamiseen... Eikö tullutkin hauska? Tykkäsin siitä itse hurjasti. :)

Marppa kirjoitti...

On hauskan näköinen. Piti vaan pari kertaa puhelimen ruudulta tihrustaa, että mitä siinä on. :D

Nanne kirjoitti...

On kyllä kaunis ja kesäinen lakka toi High Roller ja vielä höystettynä Fairy Dustilla! ♡
Mie pääsin tänä kesänä osallistumaan vain Qstockiin, ja mieki jotenkin yllätyin Antti Tuiskun keikasta positiivisesti, vaikka en niinkään diggaile Anaa :D

Kaisa kirjoitti...

Fairy Dust <3

E-S kirjoitti...

Nanne: Antti on kyllä panostanut keikka-settiinsä, hauska kuulla että se teki jonkinmoisen vaikutuksen suhunkin. :) Ja kiitos!

Kaisa: Se vain toimii! :))

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...