14. elokuuta 2017

Chinan Glaze: My Little Pony lakkani

Ostin China Glazen tämän kesän My Little Pony kokoelmasta kaksi kiinnostavinta lakkaa. Teema on tuttu ja lapsena tuli leikittyä söpöillä pikkuponeilla, mutta en nyt sanoisi olevani nykyseilläni "ponityttö" - vain "lakkatyttö" ja siinähän sitä olikin jo syytä shoppailla nämä. 

Where's The Party Canon At?:
Kahdesta jelly-pohjaisesta glitter-lakasta Where's the Party Canon at? houkutteli vadelmaisen värinsä puolesta enemmän kuin kokoelman violetti toverinsa. Tämä ei ollut niin helppo lakattava kuin olisi voinut toivoa, mutta ei nyt ihan hermoja tarvinnut menettää. Kahdella lakkakerroksella lopputulos hieman jää läpikuultavaksi, mikä oli minun makuuni oikein kiva.  

 Songbird Serenade:
Mustapohjainen Songbird Serenade on tästä lakkakaksikosta se helpommin lakattava. Se levittyi hyvin ja kuten kuvista näkyy niin kuivui näyttämään tarkasti kynnen uurteet ja epätasaisuudet... Monivärinen pikku-glitter lakassa tekee tästä erityisen hienon. 

Mitkä ovat teidän suosikkilakat China Glazen My Little Pony kokoelmasta?

5 kommenttia:

Nanne kirjoitti...

Mie en ole kovinkaan perehtynyt tähän uuteen Chinan kokoelmaan, parit swatchit on tullut jossain vastaan o.O
Mutta kauniilta näyttää toi Where's the Party Canon at? lakka, Songbird Serenade ei taas puolestaan herättänyt niinkään ihastusta kuvailemasi koostumuksen vuoksi, en halluu lakan jättävän esiin kynnen uurteita ym. epätasaisuuksia :)

Marppa kirjoitti...

Ihan nättejä nämä on, mutta nyt on niin paljon kaikkea uutta ihanaa, että nämä on jääneet taka-alalle. Toivottavasti CH keksii muutakin kivaa uutta, jos se nousisi entispäivien loistoonsa. Nyt se on painunut vähän unholaan..

Charming Nails kirjoitti...

Tuo tummempi on nätimpi :) se holo on nätein koko kokoelmasta <3

Marppa kirjoitti...

CG siis :)

E-S kirjoitti...

Nanne: Kiitos kommentista! Nättejä lakkoja ja söpö teema, mutta kyllä tämän kokoelman voi hyvin skipatakin eikä jää paljosta paitsi, just jos My Little Ponyt ei ole ihan suurin lempi-juttujaan.. :)

Marppa: Näin on! Mäkin jotenkin uskollisesti odotan että China Glazekin vielä julkaisee jotakin 'tosi kivaa' - siksiköhän lie halusin varuiksi testata nämäkin, jos nämä olisivat olleet aivan huippulakkoja, mutta nyt ei ihan käynyt niin :)

Charming Nails: Ai niin, sulla taisikin olla blogissa se hololakka - mä en sille kokenut tarvetta, vaikka se onkin ihan kivannäköinen. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...