20. heinäkuuta 2017

Kuka on syönyt graniittia?

Tervehdys blogiin pitkästä aikaa! Mulla on nyt lomaillessa ollut koko ajan kynnet lakassa, mutta blogipostausta en niistä ole saanut aikaiseksi.. Kynsiä en postaile yhä nytkään, vaan yllätän itseni ja teidät naamakuvilla. Esittelyyn pääsee tässä kuussa kokeilemani huulimeikki, jonka tein pähkäillessäni että mitäs hittoa minä teen mustalla mattahuulipunalla?!


Mulla on oli käytössä tässä kaksi eri Lime Crime huulipunaa. Velvetine -mattasarjan Black Velvet väriä voisi ehkä pikemmin sanoa huulimustaksi kuin huulipunaksi. Pelkkää sitä mulla on tuossa alemmassa vasemmanpuoleisessa otoksessa. Mustilla huulilla oloni ei ollut kovin kotoisa; sisäinen gootti-tyttöni ei herännyt tällä huulivärikutsulla. Sisäinen glitter-harakkani heräsi sen sijaan kyllä kun lisäsin mustan punan päälle Diamond Crushers -topperia nimeltä Dope. Kyllä vain - just add glitter... that's me!


Näistä kimaltavista mustista huulista mulle tulee mieleen kivilaji graniitti, jonka kiille ja kvartsi hohtavat mustan pinnan päällä. Näin tummanpuhuva meikki ei edelleenkään sopisi mulle ihan minne tahansa lähtiessä, mutta johonkin rock-keikalle voisin kyllä mennä graniittihuulissa.☺


Punaisitko sinä huulesi mustiksi?

3 kommenttia:

LauraKatarooma kirjoitti...

Näyttää mun silmiin ihanan villiltä tollainen huulimeikki. Hyvän näköinen sulla!

Charming Nails kirjoitti...

Todella hyvännäköinen sinulla, ihan mahtava kyllä!!

E-S kirjoitti...


LauraKatarooma: Suurkiitokset, mukava kuulla! =)
Charming Nails: Kiitos paljon, lämmittää mieltä. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...