23. heinäkuuta 2017

Jotain sinistä festarikynsillä

Olin viikonloppuna Tikkurilafestivaaleilla, joka meikäläisittäin käytynä nyt jo kolmatta vuotta peräkkäin on muodostumassa ihan perinteeksi. Hyvällä porukalla ja toinen toistaan parempien musiikkikokoonpanojen siivittämänä pari päivää sujahti iloisissa juhlatunnelmissa nopeasti, ja nyt vain pieni väsymys painaa lomalta töihin palaajaa.. Festarilakkaukset näyttivät tältä:


Alimmaisena on minulla uudehko Emily De Mollyn Empty Journal, joka on tuollainen foil-koostumuksen omaava kaunis sininen lakka. Se oli kynsilläni yksinään jo pari päivää ennen festareita ja miekkoseni yltyi yllättäen aivan kysymättä kehumaan lakkaa ja totesi sen olevan niin näyttävä että mun pitäisi lähteä siinä festivaaleille. Olin kyllä suunnitellut tekeväni kynsille jotain muuta, mutta saamistani kehuista johtuen päätin pitää Empty Journalin kynsillä... ja lisätä vain glitteriä päälle. ;)


Glitter-lakat, joita töpöttelin kynnenkärkiin, ovat F.U.N Lacquerin sininen How Deep Is Your Holo? ja turkoosi Legend. Laiskuuttani jätin päällyslakan laittamatta, joten glitter-pinta jäi vähän ikävän röpelöisiksi mutta ihan hyvin näillä pärjäsi loppuviikon.

Emily De Molly: Empty Journal.

4 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kaunis lakka

E-S kirjoitti...

Kiitos, eekku! :)

Marppa kirjoitti...

Nää on varmaan huikeat auringossa! :)

E-S kirjoitti...

Marppa: juu, lakka oli näyttävä kumma kyllä sekä auringonvalossa että kotona hämärässä - se oli poikkeuksellista. Lakan väri näkyi mielestäni parhaiten vain näissä kuvissa, niin postaukseen ei nyt sitten tullut lainkaan "aurinkokuvia". :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...