3. huhtikuuta 2017

Kylmästä lämpimään -kevätliuku

Lämpötilat ovat nyt alkaneet muuttua kylmästä lämpimämpään suuntaan. Keväiset lämpötilat vaihtelevat aikaisen aamun ja iltapäivän välillä joskus niin paljon että ei tiedä miten pukeutuisi välttyäkseen joko palelemiselta tai sitten toppatakissa hikoilulta...


Tässä lakkauksessa kynsilakkakokoelmieni kaunokaisista old meets new  eli Picture Polish Totes lakka on kerännyt pölyä korkin päälle jo tovin aikaa, kun taas ILNP High Tides pääsi kynsille lähes samantien kun käärin sen postipaketistaan. Leimakuvio on MoYou Londonin Pro xl 14 laatasta.


Lakkauksen valmistuessa tajusin sen oitis symboloivan näitä kevätkelien rajuja muutoksia kylmyyden ja lämmön välillä. En tiedä mikä intuitio kehotti valitsemaan liukuvärjäys-lakoiksi oranssin cremen ja turkoosinsinisen shimmer-lakan. Mutta ihan hyvin ne sulautuivat yksiin - varsinkin kun mustat leimakuviot päällä hieman tasoittivat kontrastia.

6 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Oi että miten sievät <3 nyt on selvästi meineillään buumi jossa käytetään melkeinpä vastavärejä liukuvärissä. Näyttää kyllä hyvältä!

eekku kirjoitti...

Kauniit

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Yllättävän kiva väripari! Terkkuja Ateenan reissulta, siellä päästiin sunnuntaina jo yli kahdenkymmenen asteen, terkuin punaniska :D

Nanne kirjoitti...

Mie ihailinkin näitä kynsiä jo instassa, aivan mahottoman nätit lakkaukset ♥

Nena Sofia kirjoitti...

Hurjan ihastuttava lakkaus! Väriyhdistelmä on upea <3

E-S kirjoitti...

♡♡♡♡♡
Charming Nails, eekku, Sole, Nanne ja Nena Sofia: Kiitos paljon terveisistänne, kiva kuulla että tekin tykkäsitte kynsistä. :)
♡♡♡♡♡

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...