11. huhtikuuta 2016

Eipä pöllömmät synttärikynnet

Viikonlopun lakkauksiini irtosi inspiraatio pöllökuvioisista kurahaalareista, jotka menivät sittemmin synttärilahjaksi parhaimmalle kummitytölle. Synttäreitä vietettiin ja juhlapäivän tohinassa lakkauksen mätsäys lahjahaalareihin olisi kyllä jäänyt kaikilta huomaamatta, jos en olisi asiasta maininnut. Itse olin kuitenkin tyytyväinen tekeleeseeni, ja kynsiäni ihasteli (tai ainakin ihmetteli) pitkään ja hartaasti myös päivänsankarin alle vuosikas pikkuveli. ♥


Pöllö-decalit rakentelin ihan omin pikku kätösin Messy Mansionin Decal Matilla. Värivalintani nojasivat vahvasti lahjahaalarin väreihin: Essien vihreänkeltaisen The More The Merrier lakan lisäksi pöllöjen muut sävyt on saatu aikaisiksi Oumaxi -maaleilla. Näistä hahmoista on helppo huomata että "jokainen meistä on oma yksilö," ja ainakin kahta keltareunaista huuhkajaa veikkaisin itse joksikin muuksi örkeiksi, jos en sattuisi tietämään niiden olevan pöllöjä... :D


Mulla oli kirkkaana lakkana decal-arkasteluissani Essencen Quick Dry Top Coat, joka vaikutti decalien irrottamiseen asti hyvältä vaihtoehdolta.. Irrottaessa kaikki se osa kirkkaassa lakassa, joka ei ollut saanut ylleen lisäväriä ja -vahviketta pöllökuviosta, silppuuntui aivan pieniksi lastuiksi ja tahtoi hakeutua sähköiseen decal-mattoon kiinni. Ärsyyntyminen oli lähellä, mutta onneksi pöllöt säilyivät lähes ehjinä ja vain pari menetti jalkansa, mutta ne sopivatkin sitten juuri hyvin pikkurillien kynsille.

Hakusessa mulla on siis edelleen parempi vaihtoehto kirkkaaksi lakaksi omien siirtokuvien tekoon! Vinkkejä, anyone?!


Mahtavaa kun kelit alkaa lämmetä ja aurinko paistaa siihen malliin että takapihallakin pystyy taas viettämään aikaa ja napsimaan myös kynsikuvat blogiin. Minkähänlaisen kukka-amppelin sitä hommaisi tänä vuonna roikkumaan ikkunan edustalle..?


Ai niin ja lakka pöllöjen alla on Picture Polishin Instinct, johon ihastuin totaalisesti!

 ✽ ✾ ✿ ❀ ❁ ❃

7 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Upeat

Unknown kirjoitti...

Söpöt <3 Mä oon käyttänyt decalien tekoon Dermosilin kirkasta lakkaa, mutta teen ne aina suoraan stampperiin niin en tiedä toimiiko lakka mattoon.

Enail kirjoitti...

Suloisia pöllöjä :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Ihanat. <3

E-S kirjoitti...

eekku: Kiitos!

kahden tytön kynnet: Kiitos! Hmm... mäkin voisin koittaa tietty joskus tehdä siirtokuvat suoraan stamperiin, mutta toisaalta tykkään kun voi tehdä matolle "sarjatuotantolinjaston" ja tehdä siinä aina yhden vaiheen kaikkiin decaleihin samalla kertaa.. :))

Enail & Katarooma: Kiitos! =)

Riikka kirjoitti...

Ihanat pöllöt! Ja niin, mulla on nyt ollut käytössä matolla leimadecaleissa Mavalan Incolore lakka, mulla ei oo harmainta hajua mikä sen käyttötarkoitus oikeasti olisi, mutta se on väritön ja ei oo mitenkään hajoillut matolta irrottaessa. Varmaan parempiakin vaihtoehtoja on, mutta tossa yks vaihtoehto testailuun. :) Se on niitä Mavalan pikkupulloja, löytyy ihan samasta ständistä ku värilakat, eli ei sieltä hoitolakkojen puolelta.

Tintti kirjoitti...

Voi sentään miten suloiset pöllökynnet :)!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...