24. huhtikuuta 2016

Auringonkukkaa ja -paistetta kynsillä

Mikäpä olisi leppoisampaa sunnuntaiaamupäivän viettoa kuin aamukahvin siemailu koneen äärellä blogeja selaillen sekä uusia kynsikuvia omaan blogiin laitellen - Olavi Uusivirran tuoreimman albumin soidessa taustalla? Ei kyllä paljon mikään, tämä on ihan lempijuttujani. Toki viikonpäivä voisi olla mikä tahansa; näin vuorotyöläisenä vastaavanlainen rentoilupäivä saattaa toteutua yhtä lailla arkenakin mutta kieltämättä sunnuntaissa on tunnelmaltaan jotain samaa kuin joulukuussa, molemmat päättävät yhden ajanmittausjakson. Sunnuntait vain toistuvat useammin. :)


No mutta entäs sitten ne kynnet, joista siis piti postailla..? Olen ollut tämän viikonlopun säähän sopimattomasti aika kesäisissä lakkauksissa. Tein kynsille liukuvärjäyksen neon-punaisella ja murretulla keltaisella lakalla, jotka ovat China Clazen Red-y To Rave ja Cirquen Hustle. Kuvissa lopputulos näyttää hieman oranssilta, sillä Red-y To Rave on niin kirkas neon että kamera ei tahdo tallentaa lakan korallista punaisuutta oikean sävyisenä.. Liukuvärjäyksen päällä on pieni ripaus kultaista glitteriä, F.U.N Lacquer Kingiä ja sen päällä mustat kukkakiemurat, jotka leimasin Golden Rosen lakalla numero 35. Leimakuvio löytyy MoYou Londonin laatasta Pro XL 11.


Näissä kynsissä tuli käytyä elämäni ensimmäistä kertaa vaatekutsuilla, joilla esitelty merkki Nosh tuli minulle myös aivan uutena tuttavuutena vastaan. Ihastuin kuitenkin samantien sen verran että intouduin housuostoksille... Jopa kahdet byysat lähtivät tilaukseen. Mitä tulee shoppailuun niin mähän en tunnetusti pidä kukkaronnyörejä turhan kireällä.. ;)


Vaatekutsuilla napattiin kummitytön kanssa yhteinen kynsikuva sillä hänellä oli ensimmäistä kertaa kynsillään koristeita; oikein söpöset pikkutytölle sopivat valkoiset kukkatarrat peukaloissa. Ja eipä kuulkaa tarvinnut kummitädin edes neuvoa sormien asettelussa kynsikuvaan, se sujui häneltä kuin konkarilta konsanaan. <3


Jääkäämme odottelemaan Vappuviikon alkamista sekä kynsillä nähtyjä lämpimän kesäisiä tunnelmia myös vallitsevaan säähän! ☀

10 kommenttia:

Mee kirjoitti...

Ihanat kynnet! Niin kauniin kesäiset ja aurinkoiset. Ja hyvin näyttää sujuvan homma myös kummitytöltä. :D

Sissi kirjoitti...

Ihana väriäiskä tähän harmaaseen päivään:)

Charming Nails kirjoitti...

Kauniit kynnet jotka sopivat hyvin kevään odotukseen :)

Kaisa kirjoitti...

Olin itsekin muutamia päiviä sitten NOSH-kutsuilla ja yksi paita jäi vähän kaivelemaan ja saattaa olla, että sen joudun vielä tilaukseen laittamaan...

Nämä kynnet toivat niin ihanan tuulahduksen kesää, että voi juku!
Melkein voi tuntea lämpimän kesäillan tuulen.

eekku kirjoitti...

Ihanat

LauraKatarooma kirjoitti...

Oi ku ihana lakkaus! <3

E-S kirjoitti...

Mee: Kiitos! No eikö sujukin... kyllä lämmitti kummitädin mieltä. :))
Sissi: Kiitos! Hyvä jos piristi. =)
Charming Nails: Kiitos paljon!
Kaisa: Kiitoksia kynsikehuista! Ooo, Noshilla oli kyllä kivoja kankaita vaatevalikoimissaan. Minkäköhänlaiseen sä iskit silmäsi..?
eekku: Kiitos!
Katarooma: Kiitos paljon!

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Täällä tulee nyt niin huikeeta tahtia ihanuuksia että oli tähän nyt ainakin vielä apkko tulla toitottamaan että nää on ihanat, aivan ihanat!

E-S kirjoitti...

Sole/nailOxtail: Kiitos oikein paljon, kiva kun tulit kehumaan! Nämä oli kyullä ihan onnistuneet, iloiset lakkaukset :))

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Jestas miten upeet!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...