17. helmikuuta 2016

Yllärikiva Cerise

Tilatessani Asosilta alkuvuodesta pari lomahepenettä päädyin yllättäen nappaamaan ostoskoriin myös pari kynsilakkaa. Toinen näistä oli lakoista Models Own Chrome -kokoelman pinkki Cerise, jonka nyt sudin kynsilleni.


Kromi-lakat ovat minusta lähtökohtaisesti kivoja, mutta jostain syystä esimerkiksi parin vuoden takainen OPI:n hopeinen Push & Shove ei säväyttänyt minua (vaikka kaiken järjen mukaan sen olisi pitänyt). Siksipä en nyt odottanut liikoja tältä Models Own metallilakaltakaan ja ehkä juuri sen takia pääsin tykästymään Ceriseen. =)

Metallilakoista loistavat iloisesti läpi kaikki kynnen kuopat ja jurmut sekä epätasainen aluslakkakerros, ja siksi kynsien buffaus ennen lakkausta onsuositeltavaa. Näin ollen olisi helppo olla pitämättä lakasta, mutta ihaillessani näitä kynsiä pikkupakkasessa ja auringonpaisteessa ajattelin että whattaf*ck.. komea on kimallus. Ei haittaa vaikka kynnen rösöisyydet vähän näkyykin ihan läheltä katsottuna, tällaiset lakat kun näkyvät kauemmaskin! :)


Saattaa siis olla että tilaan jonkin toisenkin sävyn tätä sorttia. ;D

9 kommenttia:

LauraKatarooma kirjoitti...

Onpa kaunis!

Verieana kirjoitti...

Metallilakkojen alta tosiaan näkyy ihan kaikki epätasaisuudet, mutta mitäpä se haittaa kun itse lakka on näin nätti :)

eekku kirjoitti...

Kaunis

Nena Sofia kirjoitti...

Tää on kyllä tosi kaunis tapaus! :)

Nanne kirjoitti...

Onpa nätin värinen lakka ^.^

E-S kirjoitti...

Veriena: Näin on, ja läheltä otetuissa kynsikuvissa ne epätasaisuudet näkyvät mutta elävässä elämässä kauempaa katsottuna ei sitten niinkään. :)
Katarooma, eekku, Nena Sofia & Nanne: Kiitoksia kommenteista!
<3

Enail kirjoitti...

Kaunis :)

Tintti kirjoitti...

Cerise on upean värinen lakka! Ostin sen itse leimauskäyttöön, mutta nää Models Ownin chromelakat tuntuvat kuivuvan niin salamannopeasti etten yleensä ehdi siirtää kuviota laatalta kynnelle riittävän nopeasti.

E-S kirjoitti...

Enail: Kiitos!
Tintti: Hyvä tietää - mä olinkin ajatellut myös kokeilla leimausta Cerisellä.. Ja nyt ainakin tiedän mitä odottaa! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...