14. heinäkuuta 2015

Perhos-BOING!

Luotin viime viikonloppuna auringon paistavan edes sen verran että on soveliasta lakata kynnet hologrammilakalla. Tai tokihan se on aina soveliasta, mutta halusin tietenkin myös päästä nauttimaan holoefektistä päivänpaisteessa, ja onneksi toiveeni ei mennyt aivan hukkaan. Sain oikein kuvattua perhosteemaiset hologrammi-kynteni päivänvalossa.


Purppuranpinkin hologrammilakan päällä olevat perhoset ovat peräisin MoYou London Kitty 01 laatasta. Leimasin ne vahingossa väärinpäin siihen nähden mitenpäin yleensä tahdon esittävät kuviot kynsilleni, mutta eipä se menoa haitannut. Kummitypykkäni ei ainakaan välittänyt moisesta tippaakaan, ja hän myös tunnisti kuvionkin oikein näpsäkästi. :))


Täytyy todeta että tuo hattaraisen sävyinen ja hassusti nimetty Glam Polishin BOING! lakka ihastutti ja lumosi minut. Se kuuluu The Knockout -kokoelmaan, joka on mielestäni ehdottomasti nimensä veroinen lakkakattaus. Minä kun olen tänä kesänä höyrynnyt sekä uusien F.U.N Lacquer että Glam Polish lakkojen perään, niin tässä vaiheessa tuntuu siltä Glamit taitavat vielä voiton yleisessä viehättävyydessä.

12 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

Aikas ihana lakka! Sain just omille kynsilleni ensimmäisen Glam Polishini ja onhan se vaan todella kaunis <3

Unknown kirjoitti...

iih, nyt haluan kynsille oman ainokaisen Glamini.. ihana tämä BOING <3

eekku kirjoitti...

Nätit

Belegwen kirjoitti...

Muakin on nuo Glamit alkaneet vähän liian voimakkaasti huutelemaan. :D Saa nähdä milloin ensimmäisen tuon merkin lakan lopulta kotiutan. :D

Emma kirjoitti...

ihanat kesähempukkakynnet! <3

Fani kirjoitti...

Aivan ihana tuo lakka. <3

Unknown kirjoitti...

Ihana lakka ja ihanat kynnet! Mä niin tykkään perhoskuviosta vaikka sitä tuleekin nykyään tosi harvoin enää käytettyä missään. Glam Polishit kyllä houkuttaa - himoitsin Hairspray-kokoelmasta paria lakkaa, mutta vielä ei oo tullut hankittua...

Kosmetiikkamatkalla kirjoitti...

kauniit! Mulla on Glamin ZAP! ja ai juku kun se kimaltelee. :3

E-S kirjoitti...

Emilia: No eikös vain! Mikäs se sun lakka onkaan? Näitä kaunokaisia kyllä löytyy monessa sävyssä..
kahden tytön kynnet: Mikä sulla löytyy? Kiitoksia kommentista :)
eekku: Kiitti!
Belegwen: En voi väittää että kannattaisi vastustaa kiusausta tässä kohtaa. ;)

Emma: Kiitos!
Fani: Kyllä vain!
Helmi TPT: Kiitos! Perhos-teema vetoaa kyllä, yhtä lailla sellainen vähän abstraktimpi perhosensiipi kynsillä voi olla tosi kaunis. Mä peukutan kyllä Glam-hankintojen puolesta! ;)
Kosmetiikkamatkalla: Kiitoksia! :))

Emilia kirjoitti...

Mie tosiaan ihan aloin hurjaksi ja tilasin kerralla viisi, kahta oon ehtibyt käyttää ja loputkin olis saatava kynsille, on ne sen verran kauniita!

Enail kirjoitti...

Kaunis lakka :) perhoset sopii siihen hyvin koristeeksi!

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Voi että ku kauniit<3

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...