17. joulukuuta 2017

F.U.N Lacquer: Happy Ending

Mulla on jäänyt blogin puolella esittelemättä jo puolen vuoden takaa kokeilemani F.U.N Lacquer lakka Happy Ending. Luotaantyöntävästä nimestään huolimatta tämä kulta-glitterillä ja vaaleanpunaisella shimmerillä höystetty sinertävänvioletti lakka on kynsillä erittäin ihastuttava näky.


F.U.N lakkojen laatu on tyypillisesti ihan priimaa kuten myös tässäkin tapauksessa. Vaikka unenomaisen sinivioletti lakkaväri on rauhoittavan kaunis niin laitoin möin lakan kuitenkin eteenpäin ajatuksena tehdä tilaa uusille lakkahankinnoille. :)


Enää viikko jouluun - jännittävää! Jännä on myöskin nähdä tuleeko mulla tehtyä mitään jouluaiheisia lakkauksia tänä vuonna.. O_o Nyt kun en vielä ole ehtinyt tehdä tälle talvelle niitä vuotuisia lumihiutalekynsiäkään.

3 kommenttia:

Nena Sofia kirjoitti...

Nätti lakka! ♥ Jotenkaan ei ehkä niin erityinen, mitä Funeilta jotenkin odottaisi, enkä ihmettele että menit myymään vaikka kaunis onkin :)

Hui, onko se joulu jo viikon päästä?! Apua, ei saa pelotella :D Nimimerkillä joululahjaostoksia pitäisi vielä jatkaa...

Maiju kirjoitti...

Tämä lakka ei ole ihan ominta mua, mutta ihailen sitä aina muilla kun osuu silmiin. Mun mielestä tosi kaunis!

E-S kirjoitti...

Nena Sofia: Jep, kaunis lakka, mutta se jokin siitä taitaa puuttua!
Hahhaa, toivottavasti olet saanut jouluostokset jo tehtyä. Mulla on suoraan sanottuna edelleen merkittävä joululahja hankkimatta mutta jossain välissä tai jollainen lahjakorttiviritelmällä se pitäisi nyt vielä ehtiä toteuttaa. :D

Maiju: Samoilla linjoilla! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...