23. kesäkuuta 2017

Oulun sininen liuku

Pienellä viiveellä tulevat esittelyyn viime viikonlopun lakkaukset, joissa tuli pikaisesti pyörähdettyä pitkän matkan päässä Oulussa asti. Siellä vietettiin miesystäväni sukukokoontumista oikein mukavissa puitteissa. Kelikin oli vielä jopa lämmin. :)


Pohjan liukuvärjäyksen lakat ovat KBShimmerin A Touch of Glass sekä Zoyan Juvia. Kumpikaan lakoista ei näyttäydy lopputuloksessa ihan omana itsenään, sillä A Touch of Glass on oikeastaan vaaleanvihreän sävyinen ja Juvia puolestaan hyvinkin kirkas sinisenturkoosi. Niiden päällä on leimaukset Rican mustalla lakalla MoYou Londonin laatasta.


Päällimmäinen läpikuultava multichrome-flakie-lakka on Starrilyn The Unicorns Are Coming. Yksisarvis-lakka ei nyt ehkä pääse tässä lakkauksessa ihan täysin valloilleen, mutta soluttautui tuo sentään jotenkin mukaan kokonaisuuteen. Kynsistä tuli ihan perus-kivat; kyllä näillä kelpasi viipottaa "Toripolliisin" kaupungissa.


Kivaa Juhannusta!

6 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Enemmän kuin perus-kivat, omat tuntuu aina ihan tylsiltä tälläisiin taideteoksiin verrattuna <3

Anni kirjoitti...

Voi kun tahtoisin tuollaisen yksisarvislakan! Ootko mistä tilannut Starrilya? :)

eekku kirjoitti...

Kauniit

Marppa kirjoitti...

Kelpais mullekin. Todella ihanat! :)

dileany kirjoitti...

Onpas nätin kirkkaat =) Sulla käyny hyvä tuuri täällä käydessä kelien suhteen :D Huomseksi luvattu taas vettä... Kerkesihän tässä 1pvä olla aurinkoista.

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Hurmaava kommentti, kiitos paljon! =)

Anni: Tilasin Hypnotic Polishilta, ja siellä näyttäisi ainakin tällä hetkellä yhä löytyvän tätä lakkaa myynnissä. ;)

eekku: Kiitoksia!

Marppa: Kiitos kaunis!

Diana: Kiitos! Tämä oli vasta toinen visiittini Ouluun niin se halusi tälläkin kertaa tehdä hyvän, kesäisen vaikutuksen - ja mä oon ihan tykästynyt. :))

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...