27. heinäkuuta 2018

Heippa helteestä

Auringossa sulavan lomalaisen kynsille sopii oikein mainiosti lämmin oranssi, ja sen värisissä ranskiksissa onkin nyt menty tätä viikkoa.


Oranssi lakka kärjissä on China Glazen Orange You Hot?. Sen päälle leimasin Rican mustalla lakalla kukalliset kuviot MoYou laatasta (en muista mikä niistä, se on kadonnut jonnekin tästä pöydän reunalta). Glittereitä on poimittu ja töpötelty ranskiksen koristeeksi Orlyn ja Essien puteleista.


Mä oon päiväristeilyä lukuunottamatta viettänyt siestaa viime päivät, ja todennut että lämpöä on kerrankin niin paljon ja pitkäaikaisesti että minäkin hakeudun jo ihan suosiolla varjoon.
Mites te muut, joko helteet sulattaa pään? ;)

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Värillinen ranskis toimii kyllä aina, leimauksilla, decaleilla tai glitterillä höystettynä <3 ja kyllä, helle saa jo riittää!

LauraKatarooma kirjoitti...

Kaunis lakkaus! Mää täälä koitan olla sulamatta helteessä. Ottaa tosin paljon voimille mulla tää. Päivät vietän lattialla, ku sielä on viileintä. Siis makaan tyynyjen varassa ja luen. Istuminen on jo liian hikistä. Sisällä meillä parhaimmillaan se 30 lämmintä ni lääh puuh.

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...