21. heinäkuuta 2013

Minun Essieni

Essie kynsilakkamerkki on parin viime kuukauden aikana kirittänyt henkilökohtaisella mieltymyslistallani ylöspäin kuin pieni sika. Pidin sitä joskus aiemmin hieman aneemisena brändinä, koska koin sävyvalikoiman ja pullon muodon tylsinä, mutta nyt mieleni on muuttunut täysin! Merkin uusimmat kokoelmat Naughty Nautical ja Bridal 2013 ovat olleet vaikuttamassa myönteiseen käännytykseeni, ja olen sittemmin katsastellut aivan uusin silmin merkin vanhempiakin lakkoja.

Tässä oma Essie värilakkakokoelmani:

Lapiz Of Luxury, Butler Please, Turquoise & Caicos, Naughty Nautical ja Da Bush.
 Lapiz Of Luxury ja Butler Please ovat mainiot perussiniset, joita olen kumpaakin käytellyt. Kolmesta vihreästäni Turquoise & Caicos on vielä kokeilematon, muita on tullut käytettyäkin. Oma valikoimani Essien vihreistä on sävyiltään mukavan monipuolinen.

Meet Me At The Altar, Splash Of Grenadine, Play Date, She's Picture Perfect ja Using My Maiden Name.
 Onpas suloinen violettien rivi! Näitä kaikkia lakkoja olenkin jo ehtinyt käyttää, ja tykkään kyllä jokaisesta. Pakko sanoa että Splash Of Grenadine on ehkä tämänhetkinen lakkasuosikkini, jonka värin herkullisuus sai minut antamaan anteeksi pikkuisen haastellisen levitettävyydenkin, joka ei ollut parasta Essietä. Lakka on silti tämänhetkinen värisuosikkini - ihastuin siihen Airiksen blogissa, tilasin oitis itselleni, enkä pettynyt! :)

Penny Talk, Set In Stones, Fifth Avenue, Sugar Daddy, Au Natural ja Angora Cardi.
 Viimeisessä kuvassa on vähän sekalaisempi sävyvalikoima.. Penny Talkia en ole vielä kokeillut; tilasin sen vastikään luettuani sen olevan muutamankin eri henkilön yksi Essie-lemppareista. Myös hopea-glitterinen Set In Stones on tainnut päästä toistaiseksi vasta swatch-tikulle, mutta kaikkia muita tästä kuvasta olenkin jo käyttänyt. L'oréalilta saatu Fifth Avenue on hyvin toimiva punainen, Sugar Daddy ja Au Natural mainiot eri sävyiset nude-lakat. Angora Cardi ei ole väriltään suosikkejani, mutta ei se rumakaan ole - tiedä vaikka syksyn tullen keksin sen kanssa jotain kivaa?

Mulla löytyy värilakkojen lisäksi Essieltä myös Matte About You -mattapäällylakka, Grow Stronger -aluslakka, Beam Up -aluslakka (keltaisuutta hälventävä) sekä melko uusi tuttavuus Instant Dry Oil, jota en ole oikein hyvin oppinut vielä käyttämäänkään... Kolme ensin mainittua ovat olleet paljon käytössä ja oikein mieluisia.

Mulla on Essien himotuslistalla 2 Bridal-kokoelman lakkaa, jotka multa vielä puuttuu (No Baggage Please ja My Better Half) sekä eräs vanhempi lakka Jamaica Me Crazy - osittain jo nimenkin takia, joka alkoi jossain vaiheessa ilmestyä päähäni oikein tietyllä äänenpainolla lausuttuna... tosi hauska lakan nimi!! :) Myös Sunday Funday kiinnostaisi hieman...

Mitkä ovat teidän Essie-suosikkeja?

10 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Mulla oli aiemmin sama juttu essien kanssa, ei oikein napannut mutta sitte kun kiinnostavia kevätkokoelmia alkoi putkahdella kuin sieniä sateella, niin merkkiä on tullut haalittua kovastikin. Suosikkeja on varmaankin punaiset Watermelon ja Bachelorette Bash, joiden laatu on ihan käsittämättömän hyvä. Lisäksi noita liloja on varmaan kymmenkunta enkä oikein raaski luopua yhdestäkään:D
Naugty Nauticalin haluaisin myös!

June kirjoitti...

Hyvän näköinen Essie-kokoelma sulla :) Naughty Nautical ja Sunday Funday kelpais mullekkin! Bridal kokoelma oli tänä vuonna kyllä harvinaisen kiinnosta, muutenkin oon aika samoilla fiiliksillä siitä miten Essie on tänä vuonna tehnyt vaikutuksen :) Harmi että ainakin mun silmään se syksy-kokoelma vaikutti aika tylsältä.. Mutta ehkä sitten kun näkee enemmän swatcheja mieli muuttuu :D

Papu kirjoitti...

Mun Essie-suosikkejani ovat Blanc ja Licorice (parhaat valkea ja musta mitä olen kokeillut)... turkoosi Where's My Chauffeur, ehkä ihanin pinkki ikinä, Tour De Finance ♥ - ja lisäksi pitää mainita ehkä omituisenvärinen Maximillian Strasse Her ja The Girls Are Out :)

Kaisa kirjoitti...

Omia ESSIE-lemppareita on Navigate Her, Go Ginza ja Ballet Slippers. Hankin juuri Naughty Nauticalin ja se värjäsi tuhottomasti kynsiä aluslakasta huolimatta. Kaunis se on silti, mutta ei helpoin levitettävä. Ja Blanc on kelpo valkoinen, vaikka samassa kategoriassa painivat hyvin myös China Glazen White On White ja White Out =)
Itsellä tällä hetkellä 12 ESSIEtä, joihin olen kaikkiin suht tyytyväinen. Toisissa koostumus vähän kehnompi, mutta niissäkin kaunis sävy on vähän korvannut laatua; kaikki on kiltisti ihan viimeistään kolmannella kerroksella saaneet kaiken anteeksi :D

Kaisa kirjoitti...

Pakko vielä lisätä, että oikeastaan ainoa huti-ESSIEni on ollut Steel-ing the scene, sen heivasin kokoelmasta pois - raidoittumisen maailmanmestari se lakka!

E-S kirjoitti...

Sissi: Ui-jui, nuo Watermelon ja Bachelorette Bash saattoivat juuri päätyä Houkutuslistalleni... etenkin viimeksi mainittu on oikein herkullinen väri!

June: Kiitos, mä tykkään kanssa kokoelmakokonaisuudestani, mutta siinä on aina tilaa vielä muutamalle valioyksilölle! ;) Mäkin katselin syksy-swatchit ja olihan ne vähän... synkkiä vielä, mutta vannomatta paras etteikö sieltäkin vielä jotain ihastuksia löytyisi.

Papu: Kiitos vinkeistä! Blanc onkin ollut mulla jo miltei ostoskorissa, mutta jäänyt vielä hankkimatta kun noita valkoisia nyt on kuitenkin piisannut omiin tarpeisiin. Oi, tuo Tour De Finance... nam!

Kaisa: Mulla oli Ruisrockissa myös Naughty Nauticalia osalla kynsistä, mutta en rekisteröinyt mitään ihmeempää värjäytymistä lakkoja poistaessa.. o_O Go Ginza ja Navigate Her on somia värejä. Steel-ing The Scene taitaa vissiin kuulua Mirror Metallics kokoelmaan, ja ne on ehkä kaikki aika haastellisia levitykseltään - voi olla että tuo uusi ihastusostokseni Penny Talk kuuluu samaan kastiin... Toivon parasta vielä.

Tuhlari kirjoitti...

Minulla on kans Essie villitys käynnissä. Vähän aikaa sitten kotiutin Naughty Nautical- kokoelman ja tykkäsin niistä tosi paljon. Nyt sitten himoitsen koko madison ave-hue kokoelmaa! Sävyt on vaan niin ihania, että pakko saada kaikki :)

E-S kirjoitti...

Tuhlari: Essie-villitystä taitaa todella olla liikkeellä.. :) Nyt kun oon itsekin ihan fiiliksissä tästä merkistä niin tajusin että oon jotenkin missannut tuon Madison Ave-hue kokoelman kokonaan, vaikka rekisteröinkin taannoin sen julkaisun niin se ei vielä "rikkonut jäätä" mun kohdalla. Nyt oon katsellut että kokoelman nimikkolakka vois kuitenkin säväyttää...

Sonne kirjoitti...

Ompas ne ihania, tuitui. ;D

E-S kirjoitti...

No niin on, Sonne, mäkin niitä vaan ihastelen! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...