3. heinäkuuta 2013

PUEEN: Sumptuous Gallery

Tällä viikolla sain mieluisaa postia, nimittäin PUEENIN Sumptious Galleryn leimauslaatat punaisessa nahkalompakossaan saapuivat! Kaksi viikkoa niitä saikin odotella. Inspiraation näiden hankkimiselle sain viime kuussa Lunaliin esitellessä blogipostauksessaan saman merkin rinnakkaiskokoelmaa (Love Elementsiä).

Näistä Sumptious Galleryn laatoista on ollut netissä aika heikosti kuvia tarjolla. Taisin itsekin ostohetkellä zoomailla laattojen kuvioita Amazon-verkkokaupan sivuilla ja silti näkymät jäivät aika kehnoiksi, joten ehkä laattojen kuvaesittelystä voi olla iloa vielä muillekin:


Tässä on kyllä nyt kuvioita kynsille niin paljon että näiden pitäisi riittää mulle pitkän ajan tarpeisiin. Silti kun nyt vauhtiin pääsin, niin mieli tekisi hommata vähän lisää vielä muitakin leimalaattoja...


Mitkäs on teidän suosikit kaikista tavattavissa olevista leimauslaatoista?

8 kommenttia:

Lunalii kirjoitti...

Ihan huippu kokoelma, nyt jo mietin että millä perusteella mä oikeen valkkasin ton omani :D Vaikka muistan että se oli tosi selkeä valinta :D

Mutta mä en todellakaan rupea tilaamaan tota toistakin, lupaan! Ja mä olisin kanssa halunnut punainen, tai pinkin, ton lompakon <3 Harmi kun sain mustan.

Sissi kirjoitti...

Pueenit on kyllä ihan parhaat! Vähän mietin tätäkin settiä mutta kun nuo kuviot on kaarevat ja siten jäävät kynsilleni liian pieniksi, niin passasin:/

Miracle kirjoitti...

Suosikkia ei leimauslaatoissa ole, kun en ole vielä päässyt sen kanssa oikein sinuiksi. Toi Pueenin rakkauskokoelma kyllä himotuslistalla. <3

Papu kirjoitti...

Suurin osa leimauslaatoista jää mulla ostamatta liian pienten kuvioiden takia, nuo Pueenit myös, vaikka kauniita ovatkin.

Parhaimmat laatat ovat minusta MagnoNailsin A-sarja ja LeaLaC-laatat :)

Riikka / LA LA LAND kirjoitti...

Oijoijoi, mä oon käyny sisäistä taistoa noiden ostoa vastaan ja kovasti toitottanut itselleni että en todellakaan tarvitseni niitä!
En kyllä tarvitsekaan (paitsi, että eihän mulla ole tuollaisia kuvoita...), mutta kun kaikilla muillakin on, niin mäkin haluan :D

Erityisesti lämpenin 21,22 ja 23 laatoilla; ihana ruusukuvio ja barokkihenkiset kuviot toimii!

Verppa kirjoitti...

Ihania kaikki mutta ehkä hienoimpia oli 4,7 ja 14 :)

Ps oisko sulla mitään vinkkejä miten saisin mun blogin lukija määrää isommaks ku lukijoita on vasta 8 :( dreamaboutperfectnails.blogspot.co

E-S kirjoitti...

Lunalii: Love Elements on kyllä yhtä hieno kokoelma sekin, riippuu aina vähän tuulesta että mitkä laatat milloinkin näyttäytyy kauneimpina omaankin silmään. ;)

Sissi: Onko Love kokoelman kuviot isompia kuin nämä?! Mä itse asiassa höyrähdin tosta Lunaliin postauksesta niin äkkiä että en tullut edes ajatelleeksi kuvioiden kokoja. Ja mulla taitaa olla aika pitkät kynnet (omalla mittapuullani) sillä osa kuvioista jää tosiaan mahtumatta koko kynnen pituudelle, mutta alaosaan voi onneksi jättää tarkoituksella kaarialueen ilman leimakuvioita. :)

Miracle: Nää Pueenin laatat on kyllä kivoja, mutta mahdollisia ostoratkaisuja tehdessä kannattaa tosiaan huomioida että kuviot eivät ole suurimpia mahdollisia.

Papu: Hmmm... mites mä en aikaisemmin ollut rekisteröinyt Mangonails-laattojen olemassaoloa? Minä kiitän (- kukkaro on vaiti). ;)

Riikka: Jaahas, sä oot siis barokkifanittaja... :D Ne on kyllä ihan hauskoja, varsinkin tuo 21-laatan alin iso kuvio viehättää kovasti.

Veera M: Kiitoksia kommentistasi. Jos kynsienlaittointoa ja -taitoa riittää niin blogisi saa varmasti vähitellen lukijoita, jos oot vain kärsivällinen. Ei oo toki pahitteeksi liittyä muiden blogeihin lukijaksi sekä kommentoida silloin tällöin, mutta ehkä ei kannata epätoivoisesti vain mainostaa omaa blogiaan, sillä se on monille punainen lippu. Hyvällä sisällöllä ja ulkoasulla lukijat löytävät kyllä vähitellen paikalle.
Tässä mun parhaat vinkkini. Oon tosi otettu, että kysyit tätä multa! :D

Verppa kirjoitti...

ok, kiitos vastauksesta ja vinkeistä :)!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...