20. heinäkuuta 2013

Laiturilla lakatut

Viikko sitten lähdimme miekkoseni kanssa mökille muutamaksi päiväksi. Kaksistaan rentoilu järven äärellä oli varmasti lomani eheyttävimpiä hetkiä, sillä tämä kesäloma on ollut myös vähän rankkakin. Ikuinen lempimaisemani on mökkisaunan ikkunasta näkyvät järvi ja laituri, joista viimeksi mainittu on vuosien saatossa muuttanut olemustaan aina silloin tällöin; joku on aina korjaillut sitä ja rakentanut uutta vanhan alkaessa hajota jalkojen alla. En voi muistaakaan millainen laituri mahtoi olla kolmekymmentä vuotta sitten, kun vietin elämäni ensimmäistä kesää vain parin kuukauden ikäisen' samoissa maisemissa. :)

Otin mökille mukaan pienen valikoiman lakkoja ja kynsienhoitotuotteita. Auringon lämmittäessä (=käristäessä selkäni punaiseksi) lakkailin laiturilla oikein moniväriliu'un kynsille - kiitos tästä vinkistä, Annie!


Alimmaisena värilakkana oli Essien Splash Of Grenadine, syötävän ihana karkkihattaravadelmaväri, jota olisin voinut ihastella yksinäänkin ilman mitään lisäyksiä. Kynsipuuhastelun ilo ja luppoajan runsaus houkuttelivat silti jatkamaan lakkauksia. Liukuväriin tuli pohjavärin lisäksi kärkiin Essien punaista Fifth Avenueta (joka on saatu L'oréalilta blogimiitissä) sekä tyviin Golden Rosen kahta eri Care+Strong lakkaa: 197 (tummempi, sinertävä violetti) ja 182 (vaalea pastellivioletti). Tässä vielä yhteiskuvassa käytössä olleet lakat:

Essien Fifth Avenue ja Splash Of Grenadine sekä Golden Rosen 182 ja 197.
 
Innostuin kuvailemaan onnistuneita lakkauksiani myös vedenpinnan alapuolella, ja koitin myös julmasti hukuttaa yhden lakkapullonkin - onneksi se selvisi kaltoinkohtelustani:


Varvasvaroitus!
 Postauksen päätteeksi esittelen myös poikaystäväni varpaankynnet, jotka hän antoi minun lakata myös. Olikohan auringonpaiste pehmentänyt hänen päätään, sillä punkinpuremakaan ei voinut olla vielä syyllinen; se tuli vasta seuraavana päivänä... Hänen kynsinauhojaan en jaksanut alkaa tuunailemaan yhtään... joten varoitan vielä että nyt on yhä mahdollista lopettaa postauksen pukeminen ja olla katsomatta tätä "karvavarvaskuvaa" jota ennen laitan vielä tunnelmaa pehmentävän laiturikuvan:

Miehen kynsillä Essien Lapiz Of Luxury (vaaleampi sininen) sekä Butler Please.

Mitäs pidätte laiturilakkauksieni tuloksista?
Tarttukaahan haasteeseen ja koittakaa tekin lakata miestenne varpaankynnet! ;)

7 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Idyllinen paikka, tuolla sielu lepää. Enjoy!

Sannu kirjoitti...

Hauskan näköiset liu'ut :).
Mä muuten lakkasin salaa mieheltäni kolme varpaankynttä, kun se nukahti juhannuspäivänä mökkisohvalle :D. Hyvä käytönnänpila, haha.

E-S kirjoitti...

Sissi: Sitä se onkin!

Sannu: Kiitos. Mökillä sitä tulee mieleen kaikenlaista, en siis ole ainut jolla on moinen houkutus iskenyt päälle.. :)

Jenni kirjoitti...

Ihana värimaailma tossa sun liukuvärjäyksessä ! =)

E-S kirjoitti...

Kiitos, Jenni, mäkin tykkäsin. :)

SaraCupCakez kirjoitti...

Ihanat kynnet ja superkivoja kuvia :3

E-S kirjoitti...

Hih, kiitti Sara! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...