8. heinäkuuta 2013

Golden Rose tekstuuria

Huh huijaa... kotiuduin tänään Ruisrock-riessusta, ja nyt vasta on puhdistettu loputkin hiuksiin ja sieraimiin eksyneestä hiekkapölystä, jota tuntui leijuvan ilmassa koko 3 päivää, mutta erityisesti The Soundsin esiintyessä - silloin taisi mustua jo keuhkotkin. Mutta kivaa oli silti! Reissussa rähjääntyneet lakkauksetkin pääsin nyt kotiin tultuani poistamaan - onneksi, sillä ne alkoivat jo vähän häiritä itseäni, vaikka tuskin ketään muuta. :)

Festarikynsiä ei nyt vielä esitellä tässä postauksessa, vaan ylläpitääkseni edes jonkinlaista aikajärjestystä näytän teille nyt viikon takaiset tekstuurikynnet.

Nämä lakkaukset ovat siis tehty Golden Rose Holiday sarjan tekstuuri-lakoilla 65 (pinkki) ja 66 (koralli). Kynsinauhat jäivät ihastuksen aiheuttamassa kiireessä huonolle hoidolle ja ovat yhtä saharaisen näköiset kuin Ruisrock-alueen maasto, sorry... ;)Käytössä olleet lakat ostin Kampin uudesta Beautybrands & co putiikista viime viikolla, ja vaikka liiketila oli ainakin vielä toistaiseksi hyvin pieni, niin sinne mahtui hurjan paljon iiihania, minulle ennennäkemättömiä lakkoja. Mukaani lähti huokeilla avajaishinnoilla jopa 9 lakkaa, Golden Roseja kaikki. Tässä ostokseni:

Golden Rose Holiday -tekstuuri-lakkani: 66, 65, 55, 54 ja 52.
Golden Rose Jolly Jewelsit: 119 ja 121, Paris 313 ja Matte Velvet 101.

Jos ketään kiinnostaa mun ihkaensimmäinen Ruisrock-visiitti enemmänkin, niin voin kyllä mielelläni kertoilla tunnelmista sieltä. :)

7 kommenttia:

Annie kirjoitti...

Kivalta näyttää nää Golden Rosen tekstuurit! Hitsit kun on tuonne kauppaan vähän turhan pitkä matka eikä reissua pääkaupunkiseudulle oo tiedossa ainakaan vähään aikaan. Mielelläni olisin nimittäin ottanu testiin muutamia näitä tekstuureita. Pitää varmaan koittaa hommata joku diileri jostakin, nyt kun siellä ois ilmeisesti vielä se tarjouskin. :)

Kertoile ihmeessä lisää Ruisrock -tunnelmista! Omalle kohdalle ei oo tänä kesänä tiedossa festareita, niin mielellään kuulee sitten toisten kokemuksia ees! :) Tosin nythän se ois tällä viikolla Ilosaarirock täällä, mutta taidetaan ennemmin lähteä mökille karkuun. :D

Anni kirjoitti...

Äää oon niin kateellinen noista Holiday-lakoista!! :D Mäki haluuuun.. Aivan ihania ovat 8) ♥

June kirjoitti...

Näyttää kyllä hyviltä nuo Holiday-lakat :)

Ruisrock-reissusi kuulostaa myös hauskalta, kiinnostaisi kyllä kuulla lisää :) Voi kun itsekin pääsisi vielä tänä kesänä jonnekkin festareille :p

eekku kirjoitti...

kivoja ostoksia ja kerro toki lisää festarireissusta

ooka kirjoitti...

Odotan innolla, että diilerini saapuu lähemmäs ja saan omat Holiday lakkani :3
Ja mielelläni kuulisin festarireissusta :)

Riikka / LA LA LAND kirjoitti...

Oijoi, toivottavasti noita on jäljellä (ja tarjous myös) kun ensi viikolla suuntaan Helsinkiin!

Kovasti tässä on kyllä yritetty sitä lakatonta heinäkuuta, mutta....
Ehkä sitten lokakuussa :D

E-S kirjoitti...

Annie: Toi on kyl tosi harmillista monen kauempana asuvan lakkafriikin kannalta että myyntipiste löytyy vain Helsingistä, mutta ehkäpä se on vain aloituspaikka ja kun siellä huomataan kannattavuus, niin vaikka tulis muualle lisääkin..? Ja, ainakin Helsingin matkaajille on yksi tärppipaikka missä nyt käydä.
Mökki on kyllä iisimpi valinta kuin festarit. Eiköhän minunkin festivaalikiintiö tullut taas täyteen Ruisrockin myötä tän vuoden, jos ei jo parin seuraavankin osalta. :)

Anni: No niinhän ne ovat.. Toivottavasti säkin saat vielä omasi! :)

June: Kivoja kyllä ja ah miten edullisia kynsilakkoja vaihteen vuoksi. Kiva, jos Ruis-kokemukset kiinnostaa. :D

eekku: Kiitos! Taidanpa laittaa kertoen.. ;)

ooka: Hienoa että oot saanu diilaajan! Kiva että festariturinat kiinnostaa - niitä tulee siis. :)

Riikka: Eiköhän siellä nyt vielä ole ihan hyvät valikoimat, mistä sitä tietää vaikka niillä olis isotkin varastot niitä lakkoja jemmassa, kun ovat kuitenkin maahantuontiliikkeen myymälä et ehkei ne ihan heti lopu..?
Lakatonta kuuta odotellessa tosiaan... ei oo täälläkään nyt näkynyt. :D


Summa Summarum: festaritunnelmia tulossa blogiin!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...